KacperW. Napisano 25 Luty 2004 Autor Share Napisano 25 Luty 2004 Od czego pochodzi to koło? na pewno z końca II WŚ (miejsce walk z 1945 roku).pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperW. Napisano 25 Luty 2004 Autor Share Napisano 25 Luty 2004 Od czego pochodzi to koło? na pewno z końca II WŚ (miejsce walk z 1945 roku).pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 25 Luty 2004 Share Napisano 25 Luty 2004 Koło się nie załodowoło... Pewnie zdjęcie za duże... U góry masz informację co i jak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperW. Napisano 25 Luty 2004 Autor Share Napisano 25 Luty 2004 no jest za duże zaraz spróbuję zmniejszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperW. Napisano 25 Luty 2004 Autor Share Napisano 25 Luty 2004 No niestety zdjęcia są za duże jak ktoś zna się na dużych i cięzkich kołach :) mogę wysłać na maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 25 Luty 2004 Share Napisano 25 Luty 2004 A, dawaj: jotes25@op.pl. Ciekawość mnie zżera jaką tam białoruśkę rozmontowałeś :-))))Pzdr,jotes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 25 Luty 2004 Share Napisano 25 Luty 2004 Z niczym mi się nie kojarzy :-( Przynajmniej na pierwszy rzut oka. Wstawię za chwilę na forum, może ktoś inny powie coś więcej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 25 Luty 2004 Share Napisano 25 Luty 2004 Voila! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 25 Luty 2004 Share Napisano 25 Luty 2004 I jeszcze jedno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1971 Napisano 27 Luty 2004 Share Napisano 27 Luty 2004 Wiem to koło linowe od windy ;)Nie nie pomyłka to koło mnie zmyliło po tej zembatce poznaje to PRZYCZŁAPA OD BULGULATORA" :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 27 Luty 2004 Share Napisano 27 Luty 2004 A nie jest to czasem kierat?Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Luty 2004 Share Napisano 26 Luty 2004 A może to jest koło pasowe od jakiejś maszyny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 26 Luty 2004 Share Napisano 26 Luty 2004 A mi powoli zaczyna coś świtać, ale kiedy sobie przypomnę, to nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 26 Luty 2004 Share Napisano 26 Luty 2004 mocowanie tego czegoś na osi jest trochę delikatne. Gdyby to miało się kręcić to chyba miałoby mocowania z dwóch stron a nie z jednej. nie wspomnę że takie mocowanie przenosi środek ciężkości na bok, więc dość szybko by się urwało. To raczej nie jest koło ani koło pasowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Luty 2004 Share Napisano 26 Luty 2004 Masz rację, to jakiś dekiel. Jak to jest duże?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
KacperW.
pozdrawiam
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.