dino73 Napisano 18 Lipiec 2009 Autor Napisano 18 Lipiec 2009 Witam potrzebuje rady jaki sprzęt kupić na drobnice w cenie 1500zł,jak wiadomo dolny sląsk ma najtrudniejsze gleby pod względem mineralizacji chodzi mi o przedgórze sudeckie niestety deleon mi się nie sprawdził sygnalizował każdy najmniejszy kamyczek bazaltowy.
Cowboys From Hell Napisano 18 Lipiec 2009 Napisano 18 Lipiec 2009 Mogę polecić Proxime i ace 250.Mam oba i jestem z Dolnego Śląska.Proxima raczej głębsza, ale ace łatwiej się namierza.Tyle mogę powiedzieć
dino73 Napisano 18 Lipiec 2009 Autor Napisano 18 Lipiec 2009 dziękuje kolego za odpowiedz:)ace już miałem i dawał sobie rade tylko jak wiadomo jest trochę płytki,a jak ci się chodzi z proximą ,chodzi mi o ciężar wyważenie ja przeważnie chodzę w terenie górzystym.
militariusz Napisano 18 Lipiec 2009 Napisano 18 Lipiec 2009 Zdecydowanie Proxima bo ma duuuuuuuużo większy zasięg od ACE i w dodatku jest wykrywką uniwersalną. Kamienie magnetyczne powinna pokazywać jako ostatnia kratka i nigdy takich sygnałów nie kopie. Poza tym świetny serwis, oraz 3 tryby pracy gdy w ACE tylko 1 ;)Pozdrawiam
Cowboys From Hell Napisano 18 Lipiec 2009 Napisano 18 Lipiec 2009 Proxima daje rade.Jest to naprawdę dobry sprzęt i bardzo stabilny jak na nasze tereny.Jak chodzi o wyważenie to ace był lepszy ,ale szczerze mówiąc to w proximie nie odczuwam za bardzo tego ,że jest gorzej wyważona.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.