Jarosz Napisano 13 Lipiec 2009 Autor Napisano 13 Lipiec 2009 Witam, mam pytanie na jakich ustawieniach będzie najlepiej szukac studzienek żeliwnych zakopanych na głębokości ok 50 cm tzn tak zeby wykrywacz nie wykrywał małych niepotrzebnych metali. Pozdrawiam
Jarosz Napisano 14 Lipiec 2009 Autor Napisano 14 Lipiec 2009 a reszta ustawien? pytam bo nie miałem jeszcze tego wykrywacza w rękach
Jarosz Napisano 14 Lipiec 2009 Autor Napisano 14 Lipiec 2009 dobra wiec powiem tak ja posiadam wykrywacz tesoro od dłuzszego czasu i wiem jak sie nim posługiwac ale kolega kierownik z firmy drogowej poprosił mnie o rade jaki kupic wykrywacz do studzienek został zamowiony hs-3 on nie ma o tym zielonego pojecia ani nikt z firmy przy zamawianiu dowiedział sie ze sama instrukcja obsługi dla laika moze nie wystarczyć do pozniania wykrywacza i przydałby sie ktos kto miał juz doczynienia z wykrywaczem dlatego ja mam mu pokazac co i jak tylko ze tesoro i hs-3 to dwa rozne wykrywacze a ja ze smetkiem nigdy nie miałem doczynienia dlatego pytam. Jesli to taki problem napisac jak ustawic pokretła to przepraszam skorzystan jednak z instrukcji. Pozdrawiam
Thomson. Napisano 14 Lipiec 2009 Napisano 14 Lipiec 2009 ustaw:tryb DiscriminateManualpodkrec do 4 lub 5 dyskryminacjetune na 5 i volume na 10
rycerz Napisano 22 Lipiec 2009 Napisano 22 Lipiec 2009 WitamWejdz w ten link http://www.odkrywca.pl/smetek-nastawy-,176700.html#176700 Tu masz opisane jak co robić, najlepiej opisał wszystko kolega SZUKAM myśle,że sie nie obrazi,że polecam jego wypowiedz odnosnie USTAWIEŃ,STROJENIA,RESETOWANIA Ale szkoda mi czasu na opisywanie i zaśmiecanie tym samym ForumPS.Jak sprzęt ma służyć do odkopywania studzienek to ustaw dysk.smiało na 8-9Pozdr.RYC.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.