michalwa Napisano 12 Lipiec 2009 Autor Napisano 12 Lipiec 2009 Jak w tytule czy ten kilof jest produkcji polskiej czy radzieckiej, sygnowany rokiem 1925 i numerem 6663, duży kilof podobny do carskiego( ale ten rocznik)Proszę o pomoc i pozdrawiam
michalwa Napisano 12 Lipiec 2009 Autor Napisano 12 Lipiec 2009 Jak w tytule czy ten kilof jest produkcji polskiej czy radzieckiej, sygnowany rokiem 1925 i numerem 6663, duży kilof podobny do carskiego( ale ten rocznik)Proszę o pomoc i pozdrawiam
jeremiahjohnson Napisano 15 Lipiec 2009 Napisano 15 Lipiec 2009 . Sygnowanie świadczy raczej o pochodzeniu wojskowym i często znajduje się takie na pobojowiskach , ale na dwoje babka wróżyła . Ten który znalazłem na wrześniowym polu , różni się małym szczegółem ale kto wie , producentów takich narzędzi było sporo a w instrukcji taborowej , wśród wielu narzędzi akurat kilofa nie widziałem .
michalwa Napisano 13 Lipiec 2009 Autor Napisano 13 Lipiec 2009 Nikt nie potrafi pomóc w identyfikacji?
Pytanie
michalwa
Jak w tytule czy ten kilof jest produkcji polskiej czy radzieckiej, sygnowany rokiem 1925 i numerem 6663, duży kilof podobny do carskiego( ale ten rocznik)
Proszę o pomoc i pozdrawiam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.