Artur B. Napisano 12 Lipiec 2009 Autor Napisano 12 Lipiec 2009 Impreza się odbyła ale miałbym niedosyt gdybym na forum Odkrywcy nie podziękował ludziom, którzy mi pomogli w organizacji i w samej rekonstrukcji.Podziękowania:Grupy Rekonstrukcji Historycznej: strona polska1. 40 pp2. 4 ppleg.3. GRH Narew4. GRH Marienburg5. MGRH II bat 18 pp6. TK-3Grupy Rekonstrukcji Historycznej: strona niemiecka1. AA 7 2. GRH Narew3. GRH Rhein4. Żelazny Orzeł5. Chłopaki z motocyklamiPodziękowania specjalne:1. Paweł Okejos" - sam wiesz co i jak :)))2. Robert - pirotechnika mistrzostwo świata, a wędkarz wpadający po wybuchu do wody bezcenne 3. Sd Kfz 13 - szkoda tylko że zginęliście tak szybko4. Chłopaki z PaKiem - jak zwykle najgłośniejsi5. Sd Kfz 251 - bez Was impreza nie byłaby taka jak wyszło6. Pz II neu - szkoda, że nie wyszło tak jak miało być7. Samochód pancerny wz. 34 - Robercie rewelacjaRóżne:1. Stowarzyszenie Ochrony Zabytków Militarnych - dzięki za pomoc w przygotowaniach i zabezpieczenie terenu podczas imprezy, a także pancernemu Stasiowi za pomoc z TK i Pz II2. Strzelcy - jesteście naszymi przyjaciółmi3. Miejskie Centrum Kultury i Monika za głosy4. Klub Strzelecki Świt za strzelnicę5. Zakłady Metalowe MESKO - za wspólne dziełoMam nadzieję, że nikogo nie pominąłem. Gdyby tak się zdarzyło to zrzućcie to na niedospanie i stres.Wszystkim bioracym udział serdecznie dziękuję.Mam nadzieję, że widzom impreza się spodobała. Wiem, ze nei obyło się bez wpadek ale czy ktoś pamięta imprezę, na której wszystko odbyło się zgodnie z planem.proszę o uwagi i te miłe sercu i te krytyczne bo to nauczy nas na przyszłość.
okejos Napisano 12 Lipiec 2009 Napisano 12 Lipiec 2009 a więc.. (moja polonistka juz by mi postawiła 2)specjalne podziękaownia za dyr Artura Buńko z MOB.. ze doprowadził całą tą imprezę do skutku. za.... no własnie za wszysko. panowie sami wiecie jak było.. począwszy od imprezy skonczywszy na imprezie przy stole. Pierwsza Impreza a zarganizowane i zadbane wszsytko jak u weterana.rozliczenia, broń, ammo, żarełko, spanko, i to swieże piwo z beczki...... dyskoteka i wesele......Teren sami wiecie.. pot i łzy. piach... piach.. hmm skąd piach w....podziękowania dla pirotechników.. jak zwykle pokazaliscie ze jesteście the best (beast)chłopaki z grup rekonstrukcjnych... zwami cos robić to czysta przjemność.. mam nadzieję ze jestescie zadowoleni.Podziekwania dla Kamili za prowadzenie rejestracji... i wydawanie przepustek. Panu Kopczyńskiemu za szaleństwa"otekiem po piachach i współpracę.teren to poligon dla pojazdów.... b trudny.szkoda ze nowy panzer II nie mógł do konca pokazać swoich wdzięków. to był mój Kursk" ale pamietając jak wyszłą premiera 1 dwójki na bzurze, wierzę ze druga juz strzeliła focha i teraz bedzie smigać...... a jest to mercedes w prównaniu z 1.należy też zmienic powiedzenie ze Królową pola bitwy jest nie. artyleria ale.................. ŁĄCZNOŚĆ!!!!!!!!!!panowie mieliśmy 7 radiolek na polu i dzieki temu można było ogarnąć iprezę. druga sprawa ze Grupy biorące udział juz radzą sobie idealnie z sytuacjami kiedy wyłoży się jakiś element bitwy... ze swojej strony chciałbym przeprosić za niedociągnięcia... i małe zamieszanie z ładowaniem amunicji.. mam nadzieję ze jej ilość wynagrodziłą to....dzięki za wszystko i do zobaczenia w polu!!!!!
okejos Napisano 12 Lipiec 2009 Napisano 12 Lipiec 2009 http://www.skarzysko24.pl/content/view/5323/248/http://tsk24.pl/rozrywka/382-wojna-obronna-wrzesien-1939
okejos Napisano 12 Lipiec 2009 Napisano 12 Lipiec 2009 i specjalne podziekowania dla Kuby pilota. zmagała sie z paroma metrami szmaty i biedny w padł w łąpy Polaków... wyjedli ci czekoladę?
okejos Napisano 12 Lipiec 2009 Napisano 12 Lipiec 2009 zniszczony wz 34brawa dla strzelca jeszcze nie widziałęm zeby tak szybko ktoś strzelał z działka
okejos Napisano 12 Lipiec 2009 Napisano 12 Lipiec 2009 zabity pancerniakjak poszła seria po ziemi z publiki usłyszałem... ale dostał ja p....le.
okejos Napisano 12 Lipiec 2009 Napisano 12 Lipiec 2009 mp 28 w akcji.. podobno strasznie nie poręczna zabawka
jazlowiak Napisano 12 Lipiec 2009 Napisano 12 Lipiec 2009 http://dobroni.pl/rekonstrukcje,inscenizacja-w-muzeum-orla-bialego-skarzysko-kamienna-fotorelacja,2116
Artur B. Napisano 12 Lipiec 2009 Autor Napisano 12 Lipiec 2009 na wojnie przeciwnicy ale jedzenie z jednego kotła zbliża
wolfik1 Napisano 12 Lipiec 2009 Napisano 12 Lipiec 2009 http://www.youtube.com/watch?v=oVtZM4mReiMmix fotek z wczorajszej imprezy
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.