Skocz do zawartości

Bitwa o Skarżysko - 11 lipca 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Impreza się odbyła ale miałbym niedosyt gdybym na forum Odkrywcy nie podziękował ludziom, którzy mi pomogli w organizacji i w samej rekonstrukcji.

Podziękowania:
Grupy Rekonstrukcji Historycznej: strona polska
1. 40 pp
2. 4 ppleg.
3. GRH Narew
4. GRH Marienburg
5. MGRH II bat 18 pp
6. TK-3

Grupy Rekonstrukcji Historycznej: strona niemiecka
1. AA 7
2. GRH Narew
3. GRH Rhein
4. Żelazny Orzeł
5. Chłopaki z motocyklami

Podziękowania specjalne:

1. Paweł Okejos" - sam wiesz co i jak :)))
2. Robert - pirotechnika mistrzostwo świata, a wędkarz wpadający po wybuchu do wody bezcenne
3. Sd Kfz 13 - szkoda tylko że zginęliście tak szybko
4. Chłopaki z PaKiem - jak zwykle najgłośniejsi
5. Sd Kfz 251 - bez Was impreza nie byłaby taka jak wyszło
6. Pz II neu - szkoda, że nie wyszło tak jak miało być
7. Samochód pancerny wz. 34 - Robercie rewelacja

Różne:
1. Stowarzyszenie Ochrony Zabytków Militarnych - dzięki za pomoc w przygotowaniach i zabezpieczenie terenu podczas imprezy, a także pancernemu Stasiowi za pomoc z TK i Pz II
2. Strzelcy - jesteście naszymi przyjaciółmi
3. Miejskie Centrum Kultury i Monika za głosy
4. Klub Strzelecki Świt za strzelnicę
5. Zakłady Metalowe MESKO - za wspólne dzieło

Mam nadzieję, że nikogo nie pominąłem. Gdyby tak się zdarzyło to zrzućcie to na niedospanie i stres.

Wszystkim bioracym udział serdecznie dziękuję.
Mam nadzieję, że widzom impreza się spodobała. Wiem, ze nei obyło się bez wpadek ale czy ktoś pamięta imprezę, na której wszystko odbyło się zgodnie z planem.

proszę o uwagi i te miłe sercu i te krytyczne bo to nauczy nas na przyszłość.

• Odpowiedzi 131
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
a więc.. (moja polonistka juz by mi postawiła 2)
specjalne podziękaownia za dyr Artura Buńko z MOB.. ze doprowadził całą tą imprezę do skutku. za.... no własnie za wszysko. panowie sami wiecie jak było.. począwszy od imprezy skonczywszy na imprezie przy stole. Pierwsza Impreza a zarganizowane i zadbane wszsytko jak u weterana.
rozliczenia, broń, ammo, żarełko, spanko, i to swieże piwo z beczki...... dyskoteka i wesele......
Teren sami wiecie.. pot i łzy. piach... piach.. hmm skąd piach w....
podziękowania dla pirotechników.. jak zwykle pokazaliscie ze jesteście the best (beast)
chłopaki z grup rekonstrukcjnych... zwami cos robić to czysta przjemność.. mam nadzieję ze jestescie zadowoleni.
Podziekwania dla Kamili za prowadzenie rejestracji... i wydawanie przepustek.
Panu Kopczyńskiemu za szaleństwa"otekiem po piachach i współpracę.
teren to poligon dla pojazdów.... b trudny.
szkoda ze nowy panzer II nie mógł do konca pokazać swoich wdzięków. to był mój Kursk" ale pamietając jak wyszłą premiera 1 dwójki na bzurze, wierzę ze druga juz strzeliła focha i teraz bedzie smigać...... a jest to mercedes w prównaniu z 1.
należy też zmienic powiedzenie ze Królową pola bitwy jest nie. artyleria ale.................. ŁĄCZNOŚĆ!!!!!!!!!!
panowie mieliśmy 7 radiolek na polu i dzieki temu można było ogarnąć iprezę. druga sprawa ze Grupy biorące udział juz radzą sobie idealnie z sytuacjami kiedy wyłoży się jakiś element bitwy...
ze swojej strony chciałbym przeprosić za niedociągnięcia... i małe zamieszanie z ładowaniem amunicji.. mam nadzieję ze jej ilość wynagrodziłą to....
dzięki za wszystko i do zobaczenia w polu!!!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie