Artur B. Napisano 12 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2009 Impreza się odbyła ale miałbym niedosyt gdybym na forum Odkrywcy nie podziękował ludziom, którzy mi pomogli w organizacji i w samej rekonstrukcji.Podziękowania:Grupy Rekonstrukcji Historycznej: strona polska1. 40 pp2. 4 ppleg.3. GRH Narew4. GRH Marienburg5. MGRH II bat 18 pp6. TK-3Grupy Rekonstrukcji Historycznej: strona niemiecka1. AA 7 2. GRH Narew3. GRH Rhein4. Żelazny Orzeł5. Chłopaki z motocyklamiPodziękowania specjalne:1. Paweł Okejos" - sam wiesz co i jak :)))2. Robert - pirotechnika mistrzostwo świata, a wędkarz wpadający po wybuchu do wody bezcenne 3. Sd Kfz 13 - szkoda tylko że zginęliście tak szybko4. Chłopaki z PaKiem - jak zwykle najgłośniejsi5. Sd Kfz 251 - bez Was impreza nie byłaby taka jak wyszło6. Pz II neu - szkoda, że nie wyszło tak jak miało być7. Samochód pancerny wz. 34 - Robercie rewelacjaRóżne:1. Stowarzyszenie Ochrony Zabytków Militarnych - dzięki za pomoc w przygotowaniach i zabezpieczenie terenu podczas imprezy, a także pancernemu Stasiowi za pomoc z TK i Pz II2. Strzelcy - jesteście naszymi przyjaciółmi3. Miejskie Centrum Kultury i Monika za głosy4. Klub Strzelecki Świt za strzelnicę5. Zakłady Metalowe MESKO - za wspólne dziełoMam nadzieję, że nikogo nie pominąłem. Gdyby tak się zdarzyło to zrzućcie to na niedospanie i stres.Wszystkim bioracym udział serdecznie dziękuję.Mam nadzieję, że widzom impreza się spodobała. Wiem, ze nei obyło się bez wpadek ale czy ktoś pamięta imprezę, na której wszystko odbyło się zgodnie z planem.proszę o uwagi i te miłe sercu i te krytyczne bo to nauczy nas na przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 a więc.. (moja polonistka juz by mi postawiła 2)specjalne podziękaownia za dyr Artura Buńko z MOB.. ze doprowadził całą tą imprezę do skutku. za.... no własnie za wszysko. panowie sami wiecie jak było.. począwszy od imprezy skonczywszy na imprezie przy stole. Pierwsza Impreza a zarganizowane i zadbane wszsytko jak u weterana.rozliczenia, broń, ammo, żarełko, spanko, i to swieże piwo z beczki...... dyskoteka i wesele......Teren sami wiecie.. pot i łzy. piach... piach.. hmm skąd piach w....podziękowania dla pirotechników.. jak zwykle pokazaliscie ze jesteście the best (beast)chłopaki z grup rekonstrukcjnych... zwami cos robić to czysta przjemność.. mam nadzieję ze jestescie zadowoleni.Podziekwania dla Kamili za prowadzenie rejestracji... i wydawanie przepustek. Panu Kopczyńskiemu za szaleństwa"otekiem po piachach i współpracę.teren to poligon dla pojazdów.... b trudny.szkoda ze nowy panzer II nie mógł do konca pokazać swoich wdzięków. to był mój Kursk" ale pamietając jak wyszłą premiera 1 dwójki na bzurze, wierzę ze druga juz strzeliła focha i teraz bedzie smigać...... a jest to mercedes w prównaniu z 1.należy też zmienic powiedzenie ze Królową pola bitwy jest nie. artyleria ale.................. ŁĄCZNOŚĆ!!!!!!!!!!panowie mieliśmy 7 radiolek na polu i dzieki temu można było ogarnąć iprezę. druga sprawa ze Grupy biorące udział juz radzą sobie idealnie z sytuacjami kiedy wyłoży się jakiś element bitwy... ze swojej strony chciałbym przeprosić za niedociągnięcia... i małe zamieszanie z ładowaniem amunicji.. mam nadzieję ze jej ilość wynagrodziłą to....dzięki za wszystko i do zobaczenia w polu!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 http://www.skarzysko24.pl/content/view/5323/248/http://tsk24.pl/rozrywka/382-wojna-obronna-wrzesien-1939 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 http://ww6.tvp.pl/6745,20090711918970.strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 i specjalne podziekowania dla Kuby pilota. zmagała sie z paroma metrami szmaty i biedny w padł w łąpy Polaków... wyjedli ci czekoladę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 zaciął sie sk... sie zaciał.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 osłona 251 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 zniszczony wz 34brawa dla strzelca jeszcze nie widziałęm zeby tak szybko ktoś strzelał z działka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 zabity pancerniakjak poszła seria po ziemi z publiki usłyszałem... ale dostał ja p....le. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 piechota poszła w dym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 mp 28 w akcji.. podobno strasznie nie poręczna zabawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 Band of Brothers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 królowa pola walki - łączność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 akcja przeciwko partyzantom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 po nas zostaje niebo i ziemia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 po akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 wsszytskie zdjecia Kamila Natasza" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 http://dobroni.pl/rekonstrukcje,inscenizacja-w-muzeum-orla-bialego-skarzysko-kamienna-fotorelacja,2116 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur B. Napisano 12 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2009 na wojnie przeciwnicy ale jedzenie z jednego kotła zbliża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur B. Napisano 12 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2009 sory nie poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur B. Napisano 12 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2009 prawie w okopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur B. Napisano 12 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2009 znów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik1 Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 http://www.youtube.com/watch?v=oVtZM4mReiMmix fotek z wczorajszej imprezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur B. Napisano 12 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2009 buum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur B. Napisano 12 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2009 ostatni szturm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.