ZUBIKED Napisano 11 Lipiec 2009 Autor Napisano 11 Lipiec 2009 Witam !!!Trafiła mi sie taki oto kubeczek przypominający obciętą łuskę 76,2 z wyszlifowanym rantem. Ale aż tak dokladnie że nie ma po nim śladu ?Może ktoś spotkał sie z podobnym przedmiotem ?A może to jakaś nieznana mi łuska ?
festung. Napisano 11 Lipiec 2009 Napisano 11 Lipiec 2009 po szlifie nie ma śladu bo czas zrobił swojektoś sie bawił lub było potrzebne takie cos w warsztacie.
regers Napisano 11 Lipiec 2009 Napisano 11 Lipiec 2009 A tak z ciekawości! Podaj wysokość łuski i średnice wewnętrzną?
regers Napisano 12 Lipiec 2009 Napisano 12 Lipiec 2009 Cięta jest napewno! I raczej obrobiona kryza też! Nie widziałem czegoś takiego na uzbrojeniu! Ale kto wie może jakiś eksperyment?
ZUBIKED Napisano 11 Lipiec 2009 Autor Napisano 11 Lipiec 2009 Witam !!!Trafiła mi sie taki oto kubeczek przypominający obciętą łuskę 76,2 z wyszlifowanym rantem. Ale aż tak dokladnie że nie ma po nim śladu ?Może ktoś spotkał sie z podobnym przedmiotem ?A może to jakaś nieznana mi łuska ?
Pytanie
ZUBIKED
Witam !!!
Trafiła mi sie taki oto kubeczek przypominający obciętą łuskę 76,2 z wyszlifowanym rantem. Ale aż tak dokladnie że nie ma po nim śladu ?
Może ktoś spotkał sie z podobnym przedmiotem ?
A może to jakaś nieznana mi łuska ?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.