kundzio11 Napisano 10 Lipiec 2009 Autor Napisano 10 Lipiec 2009 Okazyjnie zakupiłem NEO 3 oraz loctans EL.W neo ciekawie działa dyskryminacja,kilka pierdółek już znalazłem.Wczesniej miałem sprzęt bez dyskryminacji,więc dopiero teraz doceniam zalety tej funkcji.Sprzęt na pole wydaje się niezły.Jesli ktoś miał do czynienia z tym sprzętem,prosiłbym o podzielenie się swoimi doświadczeniami.
kxw007 Napisano 11 Lipiec 2009 Napisano 11 Lipiec 2009 Witam, tez chętnie bym się czegoś o tym sprzęcie dowiedział szczególnie o Neo3 jak sprawuje się na drobnicę. Pozdrawiam
kundzio11 Napisano 18 Lipiec 2009 Autor Napisano 18 Lipiec 2009 Jak widać brak użytkowników.Wygląda na to że to mało popularny wykrywacz.
anRO Napisano 19 Lipiec 2009 Napisano 19 Lipiec 2009 Kolego Kundzio ten wykrywacz to historia.Sprzęt popularny w czasach gdy o poszukiwaniach przy pomocy detektora mało kto słyszał,a Garrett CX był nie osiągalnym marzeniem.
Sebek Napisano 26 Lipiec 2009 Napisano 26 Lipiec 2009 Fajna wykrywka za niską cenę tylko trzeba nauczyć się jej słuchać w kolorowym" trybie. Jak już się to chwyci to słychać gdzie folia a gdzie inne żelastwo. Zasięg średni ale to zasługa sondy której średnica jest tak dobrana żeby nie gubić drobicy no ale kosztem minimalnie mniejszych zasięgów. Zauważyłem że wykrywacz nie przepada za mokrą trawą bo lubi się wtedy wzbudzać. Jak dostałeś do nigo instrukcję to z dostrojeniem nie będziesz miał problemów.
kundzio11 Napisano 27 Lipiec 2009 Autor Napisano 27 Lipiec 2009 Z tym strojeniem to różnie ale myślę że jeszcze kilka wypadów i będę sobie radził z tym sprzętem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.