hOOpOe Napisano 10 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2009 Przyznawać się! Który się dziś woził po Krakowie szwimmwagen'em? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 Ja nie.Ja to jeżdże po krakowie SdKfz 251/3. Cha cha! Żart. To pewnie film kręcą albo co... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 Albo grupa rekonstrukcyjna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 11 Lipiec 2009 Share Napisano 11 Lipiec 2009 ee to nie ja ale jakbyście zobaczyli 7TP albo Koenig Tigera to ja;PPozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 11 Lipiec 2009 Share Napisano 11 Lipiec 2009 A jeśli widziałeś tam skaczącego U-Boota? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.