jazlowiak Napisano 16 Sierpień 2009 Autor Napisano 16 Sierpień 2009 2009-07-02 19:09:22 - zaproszenie było z tego dnia, kto chciał ten wziął udział, wyjąwszy zamieszanie z PSZ, za co już przeprosiliśmy.
JacekN3 Napisano 17 Sierpień 2009 Napisano 17 Sierpień 2009 Czuję sie osobiście wystarczająco przeproszony, więc może skierować temat dyskusji w stronę bardziej twórczą? Na przykład co zrobić żeby w przyszłym roku defilada wyszła jeszcze lepiej?
Steiner7 Napisano 17 Sierpień 2009 Napisano 17 Sierpień 2009 No właśnie, to już temat na oddzielny kominek".Co zrobić, żeby zmotywować/zachęcić ludzi do udziału?Jak wytłumaczyć fakt, że tydzień wcześniej w desancie przez Wisłę brało udział ponad 80 berlingowców, a w defiladzie tylko 10?Jak wytłumaczyć fakt, że PSZ-ty nie były w stanie wystawić chociaż 10 żołnierzy? (nie jest to atak na środowisko PSZ-tów)Nam, jako organizatorom także zadają takie pytania. Może gdzieś popełniamy jakiś błąd?Co mamy odpowiadać?LWP też miało obsadzić tylko pojazdy, 2 Dodge i Czapajewa.
wolfik1 Napisano 17 Sierpień 2009 Napisano 17 Sierpień 2009 Po drodze jak mniemam będzie jeszcze 11 Listopada jest zatem szansa jeszcze w tym roku poprawić wrażenie jakie pozostało po 15-tym.Chociaż dla tzw.ludożerki nasz udział i tak ma znaczenie wyłącznie folklorystyczne" to zawsze byłoby fajniej gdyby oddziałów rekonstrukcyjnych ciągnęły się szeregi..."Następnym razem jak bedą pojazdy zabiorę chyba mojego Szarika...
nietoperz677 Napisano 17 Sierpień 2009 Napisano 17 Sierpień 2009 Wolfik1 napisał: Przy okazji mam pytanie , czy mi się wydaje czy po prostu nie widziałem w mediach ale mam wrażenie że "berlingowcy byli pomijani w relacjach.Materiał był cięty tak żeby nas nie pokazać."Wolf masz włąściwe odczucia ale czy dla ciebie to nowina???? Nasza Grupa odtwarza wyłacznie postaci 1 Armi WP, LWP i AC juz kilka lat i zdążyliśmy się do tego przyzwyczaić. Szczerze powiedziawszy mamy to w nosie. NIe robimy tego co robimy , zeby obejrzeć się w wiadomościach. Kiedyś mówiono tylko o tej Armi dziś mówi się tylko o innej - opcje się zmieniają a zacietrzewienie i kreowanie jedynie słusznej historii wciąż takie samo. Róbmy swoje najlepiej jak potrafimy i tyle.
wolfik1 Napisano 17 Sierpień 2009 Napisano 17 Sierpień 2009 Wolf masz właściwe odczucia ale czy dla ciebie to nowina???? "Nowina nie chociaż z 11 Listopada ubiegłego roku mam zupełnie inne wrażenia mimo festyniarskiego charakteru tamtego święta.Może dlatego że były pojazdy i więcej ludzi.Mnie też zwisa czy mnie pokażą w TV ale niestety kogo nie ma w telewizji też w świadomości społecznej nie istnieje.Może trzeba na 11-go wziąć ze sobą jakieś zwierzątka domowe , świnki morskie, tchórzofretki ,skalary czy co tam kto ma.Albo pióra na żółto -niebiesko przefarbujmy :-)Wtedy nawet najbardziej nieprzychylne media pokażą tych których nie pokazali ostatnio. Bo nie jest newsem to że koń zwiał chłopu tylko że chłop koniowi uciekł,to prawda znana od dzisiątków lat...
Gladky Napisano 24 Sierpień 2009 Napisano 24 Sierpień 2009 Dziekujemy wszystkim kolegom za wspolny udzial w defiladzie oraz spotkaniu z Prezydentem.Zapraszamy rowniez do naszej galerii z 15 sierpnia na:http://www.wrzesien39.pl/infusions/hsgallery_panel/photogallery.php?album_id=83Pozdrawiam i do zobaczenia za rokAndrzej GladyszSRH Wrzesien 39"
nietoperz677 Napisano 27 Sierpień 2009 Napisano 27 Sierpień 2009 Kolejną porcję zdjec z defilady wrzuciłem tutaj:http://picasaweb.google.pl/nietoperz677/SwietoWojskaPolskiego15Sierpnia2009#
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.