mario69 Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 Prawa rynku rządzą, książki wydawane są takie jakie jest zapotrzebowanie, smutne są moje obserwacje ale osób interesujących się a zarazem znających się na historii jest mało. Wydawane są książki że tak powiem ogólno-historyczne bo je się łatwo czyta i nie trzeba się nad nimi specjalnie wysilać. Wydawnictwa szczegółowe są tylko dla pasjonatów a na nich się dużo nie zarobi.ps. jeśli chodzi o działania na Pomorzu w 45 polecam Militaria nr 186 Wiking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy244 Napisano 17 Styczeń 2010 Share Napisano 17 Styczeń 2010 Biała Śmierć. Najskuteczniejszy snajper w historii wojen - Simö Häyhä warto kupic tę ksiązke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario69 Napisano 17 Styczeń 2010 Share Napisano 17 Styczeń 2010 Nie czytałem więc moja opinia nie jest może miarodajna ale przejrzałem ją porządnie w księgarni i moim zdaniem szkoda pieniędzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 17 Styczeń 2010 Share Napisano 17 Styczeń 2010 Moja opinia jest taka, że polskim wydawnictwom po prostu nie opłaca się wywalać kasy na tłumaczenie i wydruk takich książek po polsku, bo kupi je tylko garstka osób zainteresowanych, czyli to po prostu się nie opłaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 17 Styczeń 2010 Share Napisano 17 Styczeń 2010 Witam.Od paru lat mieszkam za granica i mowiac krotko na ten temat roznica w tym temacie jest ogromna.Wchodzac w dzial historii trudno go oposcic gdyz mozna tam znalesc prawie wszystko.Osobiscie bardzo podbudowalem swoja biblioteke czego zycze w polskim wydawnictwom.pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.