Skocz do zawartości

Serwis RUTUSA

swistakbmx

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam chciałem w tym miejscu bardzo pochwalić serwis Pana Rutyny miałem połamane mocowanie wyświetlacza w Proximie i odesłałem go do producenta sprawa została rozwiązana bardzo szybko i bez problemowo.Szkoda że inne firmy czasem robią problemy z serwisem myślę że mogły by się sporo nauczyć od Pana Rutyny.
Napisano
Nie mam pojęcia w jaki sposób można połamać tę część (wygląda solidnie)!? Ale to fakt już nie pierwszy raz słyszę o takiej usterce... Mam nadzieję że u mnie nie będzie miała miejsca... :/
Napisano
Potwierdzam da się to zrobić :)
Jako ciekawostka:
Niedawno kolega w czasie wspólnego wyjazdu opowiadał jak ojciec jego próbował zatrzasnąć bagażnik. Coś mu przeszkadzało ale co tam sił starczyło domkną no i pstryk ja na to ale pech. Pecha niestety ja też miałem kolega spory i wygodnie chciał jechać fotelik w samochodzie na maxa do tyłu i pstryk maszynka leżała za siedzeniem. Tak 2 maszynki w ciągu kilku dni miały takie same pęknięcia:(

Pozdrawiam
Napisano
Podpisuję się pozytywnie pod serwisem. Kiedyś miałem problem z solarisem bo przedzierając się przez krzaki oderwały mi się guziki sterujące, które są przypocowane koło monitorka lcd. Po przedstawienie sprawy mailem miałęm podać adres i tyle. Po około tygodia przyszedł komplet pieciu nowych guzików. Chciałem za to zapłacić bo ale pan Arkadiusz powiedziałe, że nic nie trzeba płacić nawet zwrotu za koszt wysyłki nie chiał.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie