hitmann1 Napisano 25 Czerwiec 2009 Autor Napisano 25 Czerwiec 2009 Witam trafił mi się taki plecak. Moje pytanie jest następujące czy jest on z przedwojenny, z czasów wojny czy też powojenny. Dziękuje za wszelkie informacje. Dodaję kolejne zdjęcia poniżej.
kowalinho Napisano 25 Czerwiec 2009 Napisano 25 Czerwiec 2009 Z pewnością to krew dzielnego harcerza... pokłutego igłą przy próbach zszycia sobie gaci ;-)
hitmann1 Napisano 25 Czerwiec 2009 Autor Napisano 25 Czerwiec 2009 Dziękuje w takim razie za odpowiedź i pozdrawiam.
hitmann1 Napisano 25 Czerwiec 2009 Autor Napisano 25 Czerwiec 2009 Dziękuje w takim razie za odpowiedź i pozdrawiam.
hitmann1 Napisano 25 Czerwiec 2009 Autor Napisano 25 Czerwiec 2009 Witam trafił mi się taki plecak. Moje pytanie jest następujące czy jest on z przedwojenny, z czasów wojny czy też powojenny. Dziękuje za wszelkie informacje. Dodaję kolejne zdjęcia poniżej.
hitmann1 Napisano 25 Czerwiec 2009 Autor Napisano 25 Czerwiec 2009 Dodam że w niektórych miejscach widoczne są czerwone plamy. Mam drugi ale w gorszym stanie który prawie cały jest poplamiony na czerwono jakby stara krew.
Pytanie
hitmann1
Witam trafił mi się taki plecak. Moje pytanie jest następujące czy jest on z przedwojenny, z czasów wojny czy też powojenny. Dziękuje za wszelkie informacje. Dodaję kolejne zdjęcia poniżej.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.