Skocz do zawartości

Nowy wykrywacz.

Adek666

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!!! Jestem posiadaczem PROximy i chcialem zmienic go na WHITE'S XLT E-Series. Jak mysliscie. Czy warto? Po przeczytaniu wielu postow nic nie wysnioskowalem, oprocz tego ze XLT ma wiecej ustawien. Prosze o pomoc. Pozdrawiam!!
Napisano
Co to znaczy czy warto? Co chcesz uzyskać? XLT jest sprzętem wymagającym nauki, opanowania i cierpliwości. Poczytaj jeszcze raz posty o tym sprzęcie, testy, porady, programy etc.

Pozdrawiam

VW
Napisano
tak jak kolega VanWorden powiedział, xlt to inna bajka niz proxima. W proximie ustawianie jest w mig, wszystko automatycznie sie stroi, XLT wydaje mi sie jest dla osób bardzo ambitnych i o duzych umiejetnosciach, po tym jak pisza jego wlasciciele trzeba ogrom cierpliwości i umiejetności. Co do zasiegów, róznie piszą, wydaje mi sie ze kolega Brzeczyszczykiewicz mógłby cos o tym napisac, wydaje mi sie z jego wypowiedzi, ze jest fanem XLT, pisał kiedys nawet porównania tych sprzetów na forum, poszukaj.
To jest moje osobiste zdanie.
pozdrawiam
Napisano
rozumiem, mialem jakis czas proximke, teraz mam tejona i jestem zadowolony, mimo tego , ze proximka tez była głęboka na kolorek, jednakze tejon glebszy ,a kolor jest dla mnie priorytetem.
Proximka statyk miala lepszy, takie moje zdanie, lecz dopiero poznaje sprzet i moge sie mylic.
Napisano
a moze macie jakies inne propozycje co do wykrywacz lepszego niz PROxima? zalezy mi aby mial lepsze osiagi na militarce i monetkach.
Napisano
napewno odpowie ci na te pytanie Van Worden, znawca wykrywaczy, może przeczyta ten wątek. Mysle, ze musisz sugerowac sie wypowiedziami kolegow ktorzy znaja sie na wykrywaczach, a nie tych co maja jakis wykrywacz i go zachwalaja, wiadomo-kazdy swoje chwali...
Napisano
Nie jestem żadnym znawcą - ot kilka wykrywaczy się przewinęło przez ręce i o tych piszę:) Napiszę tak - w tej cenie nic lepszego od Proximy nie znajdziesz a i wyżej nie jest łatwo. Moja rada to dobrze poznać swój sprzęt. Lepszych sprzętów (też zależy od tego co kto rozumie przez słowo lepszy") jest trochę, ale tu już nie ma sensu dyskutować w ten sposób bo są to wykrywacze od Tesoro przez Whitesa do Minelaba etc.

Pozdrawiam

VW

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie