PAWEŁ.K Napisano 21 Czerwiec 2009 Autor Napisano 21 Czerwiec 2009 strychowe znalezisko, ile może byc warty???
PAWEŁ.K Napisano 21 Czerwiec 2009 Autor Napisano 21 Czerwiec 2009 strychowe znalezisko, ile może byc warty???
Marek94 Napisano 21 Czerwiec 2009 Napisano 21 Czerwiec 2009 mar02 czemu materialista może nie chce tego sprzedawa a dowiedziec ile jego fant jest warty ja też lubie takie żeczy wiedziec
kowalinho Napisano 21 Czerwiec 2009 Napisano 21 Czerwiec 2009 Kolejny idealista"... :(To raczej wygląda na niewyciętego orła naszywanego na mundur(?).Zerknij sobie:http://www.germanmilitaria.com/Luftwaffe/01Medals6.html
PAWEŁ.K Napisano 21 Czerwiec 2009 Autor Napisano 21 Czerwiec 2009 raz w życiu sprzedałem kawałek mojej kolekcji do dziś pluje sobie w brode, NIGDY WIECEJ!!!!!!!! a fakt jest taki ze ciekawosc ile to jest warte jest ogromna. Dziekuje za podanie stronki ŚWIETNA SPRAWA, jest to obszycie rekruta są trzy rodzaje uzależnione od kondycji ak to zrozumiałem". DZIEKUJE.
Pytanie
PAWEŁ.K
strychowe znalezisko, ile może byc warty???
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.