Skocz do zawartości

pobojowisko- Wschowa 1706

majos

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Byłem niedawno pod Wschową, wyczesna na max :( Teraz to chyba na jakąś orkę trzeba czekać albo cięcie kukurydzy - ledwo jedno zgięte sreberko, bo miedziaków nie liczę :)
Na szczęście w niezbyt dalekiej okolicy, są poletka które nigdy mnie nie zawiodły :)
Pozdr.
  • Odpowiedzi 75
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Majos, tajne przez poufne :) Monet jakiś specjalnie rzadszych to nie ma, ale za to innymi perełkami potrafią zaskoczyć :)
Pozdr.

Napisano
a z ciekawości co tam rośnie po lewej stronie między osową a dębowymi łakami takie małe sadząki juz są wygląda jak coś posiane
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano
witam i jak poszukiwania ,wontek wschowy ucieka więc trzeba go przypomniec albo namierzyliscie ciekawe miejsca i siedzicie cicho he he

pozdrawiam
Napisano
siema wschowa troche odpuszczona ja latałem troche na militarke śladem wycofującego sie na Głogów kotła generała Nehringa i wkońcu trafiłem na slady walk w okolicy luboszyc ale na wschowe wróce myślałem o parku wolsztyńskim warto by polatać po nim co?
Napisano
witam.sreberka można było kiedyś znaleść na boisku obecnego gimnazjum nr.1 a militarke przy bunkrach które były przy koszarach.Sprawdzić też można przy garażach przed rejonem .pozdro.
  • 1 month later...
  • 4 months later...
  • 1 month later...
Napisano
no i wzajemnie a cóż to tak odpedziło od wykopków kolege bo rzeczywiście niewidać ale za to chłopaków z głogowa sporo i panie też są

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie