Aliens Napisano 20 Czerwiec 2009 Autor Napisano 20 Czerwiec 2009 witam mam mozliwosc zamany swojej x-terry 70 na Quatrro wiec prosze o rade czy warto dodam ze moja xterra ma cewke standard 7 kHz a ztego co wiem quatrro to wieloczestotliwosciowiec, wiec jak ktos moze doradzic to prosze..
VanWorden Napisano 21 Czerwiec 2009 Napisano 21 Czerwiec 2009 Długo szukasz X-Terrą? Jakie masz rezultaty i czy jesteś zadowolony? Pamiętaj, że złoty środek nie istnieje. Quattro to kompletnie inny wykrywacz i warto poczytać ale też najlepiej pożyczyć, jeśli miałbyś taką możliwość. W końcu to Ty zostaniesz z tym sprzętem, więc musisz czuć się z nim komfortowo i wiedzieć, że Cię nie zawiedzie. Jak jest teraz z X-Terrą?PozdrawiamVW
jacek825 Napisano 21 Czerwiec 2009 Napisano 21 Czerwiec 2009 Cześć Aliens miałem Quatrro i zamieniłem go na X-705 i powiem Ci szczerze że jestem bardzo zadowolony , kopie wiele więcej z miejscówek przelatanych z poprzednim wykrywaczem , Quatrro to głęboki wykrywacz ale trzeba nim naprawdę wolno zamiatać i ma zerowe pole manewru jeżeli chodzi o ustawienia ( tylko czułość) , poza tym x-705 ma bardzo dobre zasięgi i o wiele więcej możliwości dostosowania się do panujących warunków . Wykrywacz wieloczęstotliwościowy jest dobry na słonych morskich plażach i w mocno zmineralizowanym gruncie. Jeżeli będziesz szukał w mocno ostrzelanym terenie ( odłamki żelazne )to możesz ominąć kolorowe przedmioty . Tęż mam standardowa sondę DD 7 kHz
Bandzior26 Napisano 21 Czerwiec 2009 Napisano 21 Czerwiec 2009 Witam.Również miałem Quattro ale wybrał bym X. Super wyważenie dobra czułość, głęboki zasięg. Spotykam X na codziennych wyprawach ponieważ ma go mój kolega i świetnie nim sobie radzi. Gorąco polecam Ci X.Pozdro dla Igora ;-)
Aliens Napisano 22 Czerwiec 2009 Autor Napisano 22 Czerwiec 2009 to mam dylemata heheh ale bede miał quatro do testow wiec moze nie sprzedawac swojej xt hm...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.