tomekk Napisano 16 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2009 Witam!Bardzo jestem ciekaw czy ktoś z kolegów kiedyś trafił szeroko pojęte zrzutowisko, nie mówię tu o jakiś drobnych fantach ale historie które każdego poszukiwacza by przyprawiły o palpitacje serca, oczywiście jeśli o te długie kije zwane karabinami chodzi rozumiem zostały w ziemi ;), proszę opisać taką cudowną wyprawę i ile komuś się kiedyś takie eldorado trafiło, i jeśli można prosiłbym o fotki.Pozdrawiamtomekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 16 Czerwiec 2009 Share Napisano 16 Czerwiec 2009 Jedyne zrzutowisko miałem raz w życiu i chyba więcej już się nie trafi.Nie były to giwery ale odznaczenia około 350szt.w jednym dołku,piękne to były czasy.Mam tylko takie foto bo kiedyś ciężko było z aparatem,trza było mieć w nim kliszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 16 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2009 Wspaniałe trafienie, rzeczywiście to musiały byc złote czasy, nie chodzi mi tylko o giwery ;) bo mało kto się nimi chce chwalic na forum ale ogólnie zrzutowiska gdzie są i takie cudeńka jak TwojeProszę o kolejne trafienia jeśli są też na forum tacy szczęściaże jak rudolf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfi Napisano 16 Czerwiec 2009 Share Napisano 16 Czerwiec 2009 kol.rudolf fantastyczne trafienie!Faktycznie,z opowiadań starszych poszukiwaczy wynika,że kiedyś to były czasy:)Ja niestety nie mogę się pochwalić żadnym trafionym zrzutowiskiem ale kto wie,kto wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 16 Czerwiec 2009 Share Napisano 16 Czerwiec 2009 Właśnie wydawało mi się,że było już coś podobnego.http://www.odkrywca-online.com/najwieksze-sprawdzone-trafienia,408578.html#408578 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.