szajka Napisano 7 Listopad 2009 Autor Share Napisano 7 Listopad 2009 dwa zelazniaki jeden po wstepnym czyszczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 7 Listopad 2009 Autor Share Napisano 7 Listopad 2009 i takie jeszcze male co nie co udany dzionek jest jeszcze pare drobiazgów ale to pozniej wkleje zdrowka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 7 Listopad 2009 Share Napisano 7 Listopad 2009 Zacnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atb22 Napisano 8 Listopad 2009 Share Napisano 8 Listopad 2009 Witam, dzisiejsza znajdka Szajki :). Pozdrawiam atb22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 8 Listopad 2009 Autor Share Napisano 8 Listopad 2009 i jeszcze troche drobnicy z dzis co ja po kieszeniach mialem i atb nie zdarzyl pstryknac pocisk szkoleniowy :) pare sreberek fenolki i guziorki WH :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 8 Listopad 2009 Share Napisano 8 Listopad 2009 No i masz wreszcie ranne sreberko ;) Los gratos! Yo! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 8 Listopad 2009 Autor Share Napisano 8 Listopad 2009 radziowi wyskoczylo to :) oj nakopalismy sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 8 Listopad 2009 Share Napisano 8 Listopad 2009 Aryjska bomba witaminowa;) A niewypały mają to do siebie, że nawet po wielu latach w ziemi wewnątrz stan ich zachowania jest niemal znakomity ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 8 Listopad 2009 Share Napisano 8 Listopad 2009 *** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 8 Listopad 2009 Share Napisano 8 Listopad 2009 ...i taka sympatyczna tabliczka, trafiona przez żeńską część składu. Prawdopodobnie z aryjskiej radiostacji. Uwaga! Wróg słucha! Po dyskusji 3 razy "cośtam\"Der Yo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro2904 Napisano 8 Listopad 2009 Share Napisano 8 Listopad 2009 Oj Szajka trzepiesz fanty widze i to super ja narazie bez wykrywki pozdro.Te żelazniaki i ta szpanga super trafienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atb22 Napisano 9 Listopad 2009 Share Napisano 9 Listopad 2009 Sailer a próbowałeś jako zacny kustosz" zawartość owej Aryjskiej Bomby Witaminowej" kto wie może to Graal i po skosztowaniu będziesz nieśmiertelny ;) he he. Pozdrawiam atb22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 9 Listopad 2009 Share Napisano 9 Listopad 2009 :) Podejrzewam że po skosztowaniu Aryjskiej Bomby Witaminowej" w najlepszym wypadku to mojemu kiblowi przydała by się nieśmiertelność :)))Yo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 11 Listopad 2009 Share Napisano 11 Listopad 2009 Dzisiejszy strzał, ma sporo oryginalnej farby i mocowanie na fasunek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atb22 Napisano 12 Listopad 2009 Share Napisano 12 Listopad 2009 Pogratulował, gdzie taki stan wykopałeś..?? Pozdrawiam atb22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 12 Listopad 2009 Share Napisano 12 Listopad 2009 Na płocie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 13 Listopad 2009 Share Napisano 13 Listopad 2009 Nie ten odcień, ale posłuży jako podkład ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirpavlo Napisano 13 Listopad 2009 Share Napisano 13 Listopad 2009 Lepszejsze znajdki znajomego z 2-3 razy,część już czyszczona Marcin pewnie znasz tego kosiarza-młodszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirpavlo Napisano 13 Listopad 2009 Share Napisano 13 Listopad 2009 a teraz moje mieczowy alpaka smakowity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirpavlo Napisano 13 Listopad 2009 Share Napisano 13 Listopad 2009 a to pamietasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirpavlo Napisano 13 Listopad 2009 Share Napisano 13 Listopad 2009 a to moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirpavlo Napisano 13 Listopad 2009 Share Napisano 13 Listopad 2009 i to moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirpavlo Napisano 13 Listopad 2009 Share Napisano 13 Listopad 2009 to też moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirpavlo Napisano 13 Listopad 2009 Share Napisano 13 Listopad 2009 a to wiesz kogo .pozdro za miedzy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 14 Listopad 2009 Share Napisano 14 Listopad 2009 Dzisiejsze znajdki ;) Wylazł jeszcze zdrowy magazynek od STG, ale nie było do wzięcia więc został w ziemi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.