szajka Napisano 22 Listopad 2009 Autor Share Napisano 22 Listopad 2009 alte wielkie sorrki ale urodziny mojej cory mnie pochlonely doszczetnie :) nie zapomnialem :) i wysle ci nr pozdrowka dla kaktusa i sira :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 23 Listopad 2009 Share Napisano 23 Listopad 2009 Fajny dzwoneczek.Szacun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FalkenBurg Napisano 23 Listopad 2009 Share Napisano 23 Listopad 2009 Powstrzymajcie się z wklejaniem tylu ciekawych fantów bo co tu wejdę to mam stan przedzawałowy , zluzujcie pokażcie chociaż raz że nic nie znajdujecie albo tylko same śmieci ;p. Ale z jednej strony jest co oglądać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirpavlo Napisano 24 Listopad 2009 Share Napisano 24 Listopad 2009 Brakowało i już nie brakuje :) Zobaczcie jaka ładna skóra koloru niebieskiego sie uchowała mnia mniam :).Zdrów .Ps. Szaja znalazłeś już cos dla mnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirpavlo Napisano 24 Listopad 2009 Share Napisano 24 Listopad 2009 Sowieci strasznie narozrabiali w tym lesie chyba niezła impreza była po bitwie hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
altekameraden Napisano 24 Listopad 2009 Share Napisano 24 Listopad 2009 a dla mnie ,a dla mnie,Szaja ja też coś chcę,ja też,znajdź mi coś,może być odłamek ,kolekcjonerstwo do końca życia a i tak nie zbiorę pełnej kolekcji bo każdy inny,kurcze ale wy to dajecie czadu,graty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 28 Listopad 2009 Share Napisano 28 Listopad 2009 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 28 Listopad 2009 Share Napisano 28 Listopad 2009 Sreberko...długo za nim chodziłem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atb22 Napisano 28 Listopad 2009 Share Napisano 28 Listopad 2009 Niom Pogratulował :) Trzeba chyba dopomóc Ci w obieniu" tej miejscówki ;) Pozdro atb22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aliens Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 dzis trafiony w koncu moj pierwszy a wszyscy mowili ze tam strasznie przeryte heheh a tu prosze na wierzchu prawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aliens Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 i tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aliens Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 i od srodka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aliens Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 reszte drobniejszych fantow potem bo akurat fotek nie robiłem ,takie tam drobiazgi ale w koncu heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 Zdrowy nocnik, na ten wzór cały czas poluje ;) Los Gratos. Yo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 Dotąd tylko niemce się trafiały,a to Mój pierwszy rusek:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 wiedziałem,że będzie ładny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aliens Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 i oto taka piekna zapalniczka dzis sie trafiła jakopierwszys strzał a zaraz potem Hauer ktory dałem wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 Mi wpadł dół od zapalary z logiem Miercedesu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 *** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartols Napisano 1 Grudzień 2009 Share Napisano 1 Grudzień 2009 https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum24/dsc02449.jpgTeraz tylko miejscami podszpachlować, ładną farbką pomalować i będzie jak nowy (oczywiście żart;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 Aaaj...dzisiejszy strzał plus mały dill ale to zaraz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 ...fotki dziergane już u koleszki na bazie...dwa hałerki M35 i M40... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.