juniorwojt Napisano 15 Czerwiec 2009 Autor Napisano 15 Czerwiec 2009 A oto moje znalezisko :) proszę o jakikolwiek opis tej lampy,gdyż w necie nie mogłem nic znaleźć na jej temat(chyba że słabo szukałem) lampa jest niemiecka ma wbudowany akumulatorek 12A 26 volt.
Luftlander Napisano 15 Czerwiec 2009 Napisano 15 Czerwiec 2009 Wygląda jak górnicza lampa karbidowa, może przerobiona z takowej?
kuna Napisano 16 Czerwiec 2009 Napisano 16 Czerwiec 2009 Witam!Kolego juniorwojt wpisz w google PANZERLAMPE a wyświetli Ci kilka linków m.in. do Allegro gdzie coś takiego jest wystawione i dokładnie opisane.W Twojej brakuje klosza.Pozdrawiammaciek
Hansdekawka Napisano 16 Czerwiec 2009 Napisano 16 Czerwiec 2009 Nie wygląda ja karbidowa.Jest elektryczna.
juniorwojt Napisano 15 Czerwiec 2009 Autor Napisano 15 Czerwiec 2009 A oto moje znalezisko :) proszę o jakikolwiek opis tej lampy,gdyż w necie nie mogłem nic znaleźć na jej temat(chyba że słabo szukałem) lampa jest niemiecka ma wbudowany akumulatorek 12A 26 volt.
Pytanie
juniorwojt
A oto moje znalezisko :) proszę o jakikolwiek opis tej lampy,gdyż w necie nie mogłem nic znaleźć na jej temat(chyba że słabo szukałem) lampa jest niemiecka ma wbudowany akumulatorek 12A 26 volt.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.