albertus32 Napisano 15 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2009 panowie kopacze moze jakas integracja i wspolne wypady w celu wymiany doswiadczen ...i porownania sprzetu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakofako Napisano 18 Czerwiec 2009 Share Napisano 18 Czerwiec 2009 Witam! Pomiędzy 18-28 lipca br.będę w Mrzeżynie( to rzut beretem od tych terenów).Chętnie ze znajomym krajanem" połączymy siły.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakofako Napisano 18 Czerwiec 2009 Share Napisano 18 Czerwiec 2009 P.S.Tzn.ja i miejscowy człek polus Ty...lub w odwrotnej kolejności...tereny super ciekawe i rozległe..Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albertus32 Napisano 18 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2009 kolego nie ma sprawy dołącze siedaj znac ze 2 dni wczesniejpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albertus32 Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2009 koledzy z okoli, tyle osob czytalo i co nic poza jakofako? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 9 Lipiec 2009 Share Napisano 9 Lipiec 2009 ja od 17 lipca do 31 będę w Rewalu tylko szkoda że na obozie bo chętnie bym się spotkał i pogadał z poszukiwaczami z tamtejszych terenów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albertus32 Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2009 kolego rabat jestem z rewala. zapraszan na wspolne wypady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1970 Napisano 9 Lipiec 2009 Share Napisano 9 Lipiec 2009 Witam też od 22.07 będe przebywał w mrzeżynie może się spotkamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 9 Lipiec 2009 Share Napisano 9 Lipiec 2009 będę tam na dość swobodnym obozie więc nie widzę przeszkód na jakieś spotkanie ale wątpię że dam radę pokopać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albertus32 Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2009 rabat a gdzie dokładnie bedziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 9 Lipiec 2009 Share Napisano 9 Lipiec 2009 koło szkoły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albertus32 Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2009 haha, mieszkam 100 m od szkoły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 9 Lipiec 2009 Share Napisano 9 Lipiec 2009 jak co to moje gg 6987129 to się dogadamy co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albertus32 Napisano 10 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2009 wporzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albertus32 Napisano 12 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2009 jakofako i jak tam wypadzik w mrzezynie- jaks godzina i miejsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakofako Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 Witam!Moje gg5665967.Zgadamy się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakofako Napisano 28 Lipiec 2009 Share Napisano 28 Lipiec 2009 Po co dajesz temat w dziale, jak potem walisz" ściemę...czyżby jakieś wiadomości na priv...a potem sraczka?! Dla mnie ten wyjazd był bardzo udany...nie polecam tzw. ubylca" z Rewala...zaprasza,a potem ściemnia,że burza spaliła mu laptopa i tel.kom.,...po ponownym kontakcie zero odzewu...Lolek nadmorski...Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakofako Napisano 28 Lipiec 2009 Share Napisano 28 Lipiec 2009 P.S.niby do nibylandii...nieby na wykopki...niby jestem kopaczem...niby...itd...Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albertus32 Napisano 29 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2009 lolku, kolego bolka-jakbys troszke pomieszkal nad morzem to bys wiedział, ze burze i pioruny to rzecz normalna. Rzeczywiscie spaliło mi telefon stacjonarny i laptopa bo poszło kablem telefonicznym, sasiad miał gorzej bo poszło elektrycznym. Dzwoniłem do Ciebie i mówiłem Ci o tym, wiec nie udawaj zdziwionego. Rzeczywiscie w rozmowie z Toba mowiłem, ze znajde troszke czasu i wyjdziemy gdzieś... Za to przepraszam, ze nie oddzwoniłem i nie poinformowałem, ze jednak czasu nie znajde. Ty takze nie wiecej nie kontaktowales sie ze mna.Co do Twojej sraczki polecam papierek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakofako Napisano 2 Sierpień 2009 Share Napisano 2 Sierpień 2009 ...podobnie jak rozwolnienie jest rzeczą normalną...Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 2 Sierpień 2009 Share Napisano 2 Sierpień 2009 Panowie maja jakies problemy?Proponuje wyjasnic je mailowa ewentualnie inna forma korespondencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakofako Napisano 2 Sierpień 2009 Share Napisano 2 Sierpień 2009 Ja ze swojej strony problem już wyjaśniłem...Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albertus32 Napisano 2 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2009 woytas masz racje, yakofako miales wypadzik z miejscowym KOPACZEM, jak rozmawialismy. Potem mialem mnostwo spraw ktore wyszly same z siebie i nie oddzwanialem, moze powinienem ( cały czas myslałem ze chodzisz z miejscowym i pewno tak było) i nie byloby sprawy, ty tez sie wiecej nie odezwales, wiec mniemam ze zmiejscowym kolega penetrowaliscie miejsca. No i dobrze, wiec jesli cos miales mogles napisac na gg,wczesniej pisalismy ze soba wiec nie było problemu.sprawa zakonczona uwazam, jesli chcesz jeszcze ode mnie prosze na ggpozdrawiam - LOLEK....jesli jestes tak bardzo urazony, n o cóz- kłaniam sie do nóżek...mysle ze sprawa zakonczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albertus32 Napisano 2 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2009 nadmienie ze nigdy ani podczas rozmowy ani podczas wymiany wiadomosci na gg nie umawialismy sie konkretnie na okreslony dzien i godzine, sam tez podczas rozmowy nie zaproponowałes konkretnego wypadu, zreszta nie ma co sie rozpisywac. Odpisuje dlatego, ze uwazam ,ze zle postapiłem nie informujac Ciebie, ze jednak nie znajde czasu i prosze nie kłócmy sie o nic wielkiego. Powiem tak- zapraszam Ciebie z rodzina we wrzesniu do pensjonatu w Rewalu, mysle ze przy wódeczce dojdziemy do porozumienia i w koncu sprawdzimy tego minelabka w konfrontacji z moim fisherkirm. Jestem konkretnym człowiekiem- również kopaczem a do nibylandii jeszcze nie uciekam.Propozycja jak najbardziej aktualna i rzetelna.pozdrawiamPost został zmieniony ostatnio przez moderatora woytas 16:59 02-08-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 2 Sierpień 2009 Share Napisano 2 Sierpień 2009 Albertus mam nadzieje, ze to nie ty dales reklame pensjonatu na forum?i robisz to po raz 2....Mysle, ze watek sie juz wyczerpal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.