Skocz do zawartości

Rewal, Gryfice, Trzebiatów, Kamień Pomorski, Dziwnów

albertus32

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam! Pomiędzy 18-28 lipca br.będę w Mrzeżynie( to rzut beretem od tych terenów).Chętnie ze znajomym krajanem" połączymy siły.Pozdrawiam!
  • 3 weeks later...
Napisano
ja od 17 lipca do 31 będę w Rewalu tylko szkoda że na obozie bo chętnie bym się spotkał i pogadał z poszukiwaczami z tamtejszych terenów.
Napisano
będę tam na dość swobodnym obozie więc nie widzę przeszkód na jakieś spotkanie ale wątpię że dam radę pokopać.
  • 3 weeks later...
Napisano
Po co dajesz temat w dziale, jak potem walisz" ściemę...czyżby jakieś wiadomości na priv...a potem sraczka?! Dla mnie ten wyjazd był bardzo udany...nie polecam tzw. ubylca" z Rewala...zaprasza,a potem ściemnia,że burza spaliła mu laptopa i tel.kom.,...po ponownym kontakcie zero odzewu...Lolek nadmorski...Pozdrawiam!
Napisano
lolku, kolego bolka-jakbys troszke pomieszkal nad morzem to bys wiedział, ze burze i pioruny to rzecz normalna. Rzeczywiscie spaliło mi telefon stacjonarny i laptopa bo poszło kablem telefonicznym, sasiad miał gorzej bo poszło elektrycznym. Dzwoniłem do Ciebie i mówiłem Ci o tym, wiec nie udawaj zdziwionego. Rzeczywiscie w rozmowie z Toba mowiłem, ze znajde troszke czasu i wyjdziemy gdzieś... Za to przepraszam, ze nie oddzwoniłem i nie poinformowałem, ze jednak czasu nie znajde. Ty takze nie wiecej nie kontaktowales sie ze mna.
Co do Twojej sraczki polecam papierek .
Napisano
woytas masz racje,
yakofako miales wypadzik z miejscowym KOPACZEM, jak rozmawialismy. Potem mialem mnostwo spraw ktore wyszly same z siebie i nie oddzwanialem, moze powinienem ( cały czas myslałem ze chodzisz z miejscowym i pewno tak było) i nie byloby sprawy, ty tez sie wiecej nie odezwales, wiec mniemam ze zmiejscowym kolega penetrowaliscie miejsca. No i dobrze, wiec jesli cos miales mogles napisac na gg,wczesniej pisalismy ze soba wiec nie było problemu.
sprawa zakonczona uwazam, jesli chcesz jeszcze ode mnie prosze na gg
pozdrawiam - LOLEK....
jesli jestes tak bardzo urazony, n o cóz- kłaniam sie do nóżek...
mysle ze sprawa zakonczona
Napisano
nadmienie ze nigdy ani podczas rozmowy ani podczas wymiany wiadomosci na gg nie umawialismy sie konkretnie na okreslony dzien i godzine, sam tez podczas rozmowy nie zaproponowałes konkretnego wypadu, zreszta nie ma co sie rozpisywac. Odpisuje dlatego, ze uwazam ,ze zle postapiłem nie informujac Ciebie, ze jednak nie znajde czasu i prosze nie kłócmy sie o nic wielkiego.
Powiem tak- zapraszam Ciebie z rodzina we wrzesniu do pensjonatu w Rewalu, mysle ze przy wódeczce dojdziemy do porozumienia i w koncu sprawdzimy tego minelabka w konfrontacji z moim fisherkirm. Jestem konkretnym człowiekiem- również kopaczem a do nibylandii jeszcze nie uciekam.
Propozycja jak najbardziej aktualna i rzetelna.
pozdrawiam

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora woytas 16:59 02-08-2009

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie