Modelarz91 Napisano 14 Czerwiec 2009 Autor Napisano 14 Czerwiec 2009 Witam wpadła mi dzisiaj w ręce taka oto łuska z jakiegoś działa nie wiem czy rosyjska czy niemiecka proszę op pomoc
regers Napisano 15 Czerwiec 2009 Napisano 15 Czerwiec 2009 Nie! Odradzam ja np. czyszcze tak zaśniedziałe na zielono łuski takim sposobem;Ocet spożywczy- Maczam w occie szmatkę i owijam łuskę zostawiam łuskę z tą szmatką na jakieś 8-10 min. Biorę wełnę stalową trzy zera 000 możę być 0000 i trę tą śniedz bardzo fajnie schodzi, oczywiście jest jeden minus tej zabawy jak za długo potrzymasz w occie mogą się zrobić czerwone plamy wtedy to już tylko papier wodny i jazda! Jak pisałem wcześniej kilka minut i zobaczysz jak miło ta śniedz schodzi możesz nakładać pędzelkiem tamponem jeżeli sniedz występuje miejscowo!
Luftlander Napisano 14 Czerwiec 2009 Napisano 14 Czerwiec 2009 Wygląda jak Sowiecka łuska 76,2 x 385 do np. Zis-3. Porównaj wymiary.
Modelarz91 Napisano 15 Czerwiec 2009 Autor Napisano 15 Czerwiec 2009 Dzięki panowie mam jeszcze jedno pytanie jak ją oczyścić ?
Modelarz91 Napisano 14 Czerwiec 2009 Autor Napisano 14 Czerwiec 2009 Witam wpadła mi dzisiaj w ręce taka oto łuska z jakiegoś działa nie wiem czy rosyjska czy niemiecka proszę op pomoc
Modelarz91 Napisano 14 Czerwiec 2009 Autor Napisano 14 Czerwiec 2009 pierwsze widoczne bicie IT reszta dokładnie się odsłoni jak zmyję warstwę jakiegoś kleju z denka
Pytanie
Modelarz91
Witam wpadła mi dzisiaj w ręce taka oto łuska z jakiegoś działa nie wiem czy rosyjska czy niemiecka proszę op pomoc
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.