spid3r Napisano 13 Czerwiec 2009 Autor Napisano 13 Czerwiec 2009 witam, czy oreintuje sie ktos lub posiada jakies mapki ruchu wojsk lub bitew z okolic zgierza ?oczywiscie pominmy lodz, pabianice itpchodzi mi o kierunek zgierz do miejscowosci piatekbede zobowiazany za dostarczenie materiałów
spid3r Napisano 13 Październik 2009 Autor Napisano 13 Październik 2009 ponawiam moje pytaniejeśli nikt nie zna odpowiedzi to chociaż proszę o nakierowanie na jakieś źródła
obert8 Napisano 15 Październik 2009 Napisano 15 Październik 2009 las gdzie przechodzi linia kolejowa zachodnia strona krawedz lasu )))))))))) a dalej to juz kombinuj
spid3r Napisano 16 Październik 2009 Autor Napisano 16 Październik 2009 hehehe tam to jest moja stała miejscówka na bliskie wypady :)
spid3r Napisano 2 Listopad 2009 Autor Napisano 2 Listopad 2009 Nie no, oczywiście, iż jestem bardzo wdzięczny za pomoc i odpowiedz i za nią bardzo dziękuję. Niestety miejsce jest mi znane i tam nic procz drobnej militarki i śmieci ciężko cokolwiek znaleźć, dlatego szukam innych miejsc
spid3r Napisano 14 Listopad 2009 Autor Napisano 14 Listopad 2009 zadnej ciezkiej tez bym nie chciał bo po prostu militarki nie zbieram i nie mam zamiaru rozpoczynać.Ale guziczki klamerki moniaki, odznaczenia to jak najbardziej mnie interesują :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.