spid3r Napisano 13 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2009 witam, czy oreintuje sie ktos lub posiada jakies mapki ruchu wojsk lub bitew z okolic zgierza ?oczywiscie pominmy lodz, pabianice itpchodzi mi o kierunek zgierz do miejscowosci piatekbede zobowiazany za dostarczenie materiałów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spid3r Napisano 13 Październik 2009 Autor Share Napisano 13 Październik 2009 ponawiam moje pytaniejeśli nikt nie zna odpowiedzi to chociaż proszę o nakierowanie na jakieś źródła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 las gdzie przechodzi linia kolejowa zachodnia strona krawedz lasu )))))))))) a dalej to juz kombinuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spid3r Napisano 16 Październik 2009 Autor Share Napisano 16 Październik 2009 hehehe tam to jest moja stała miejscówka na bliskie wypady :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 i podziekował.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 1 Listopad 2009 Share Napisano 1 Listopad 2009 no to szukaj teraz w ksiazkach powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spid3r Napisano 2 Listopad 2009 Autor Share Napisano 2 Listopad 2009 Nie no, oczywiście, iż jestem bardzo wdzięczny za pomoc i odpowiedz i za nią bardzo dziękuję. Niestety miejsce jest mi znane i tam nic procz drobnej militarki i śmieci ciężko cokolwiek znaleźć, dlatego szukam innych miejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 6 Listopad 2009 Share Napisano 6 Listopad 2009 Rozumiem ty bys chcial ciezka militarke.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spid3r Napisano 14 Listopad 2009 Autor Share Napisano 14 Listopad 2009 zadnej ciezkiej tez bym nie chciał bo po prostu militarki nie zbieram i nie mam zamiaru rozpoczynać.Ale guziczki klamerki moniaki, odznaczenia to jak najbardziej mnie interesują :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.