czubaka Napisano 11 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2009 witam wybieram się w najbliższym czasie na praktyki terenowe na teren WPN w okolice Międzyzdrojów . czytałem na forum o V3 etc ale mam pytanko odnośnie samych umocnień na terenie parku. czy ktoś wie ile mają kondygnacji? może jakieś plany etc? wszelkie info będzie mile widziane.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czubaka Napisano 11 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2009 dodam tylko że chodzi mi zarówno o obiekty 17 BAS oraz te związane z V3... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 CZesc!Co do V3 to nie rób sobie nadzieji na jakies kondygnacje. Tylko to co widac na poziomie gruntu.Co do 17.BAS to juz inaczej - raczej też Cie zmartwie, nie bedzie tego duzo. Jedna kondygnacja w głąb. Na zasadzie schronienia lub podręcznego pomieszczenia na ładunki.Z tym że na wzgórzu Gosań jest w miare dostępna infrastruktura (obiekty 326 i 319a/b) to insze są pod pieczą WPN i MW/SG wiec wejscie na nielegal ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czubaka Napisano 16 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2009 Dzięki za info!Zobaczymy co da się zrobić. będę nocował w byłych budynkach 17BAS w Białej Górze i chyba będziemy mieli przepustki od WPN :) jak zobaczę coś ciekawego to dodam fotkiPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 20 Czerwiec 2009 Share Napisano 20 Czerwiec 2009 Jesli moze to rób foty wszystkiego nawet koszarowców ;) Mało jest info i fotografi z 17.BAS wiec mozesz troche rozpowszechnic dając Bocianowi aby zrobił z tego galerie na głównej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.