Skocz do zawartości

gps? asus r300 ?

knufi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam, chciałbym sie poradzić.. zakupilem sobie gps samochodowy Asus R300, Pan sprzedajacy mi ten sprzet mowil ze jakis czas temu pewien klient tez kupowal ten sam model z mysla ze wykorzysta go do wgrania map historycznych.. A klient sam sobie taki model zamowil do sprowadzenia na sklep.. wiec wnioskuje po tym ze byl pewny swego.. Wiec moje pytanie jest takie czy taki sprzet- gps samochodowy da sie wykorzystac do map historycznych ? Jak najprosciej mozna by to zrobic? I jezli idzie to zrobic. To czy taki sprzet jest wogole praktyczny do takich dzialan..
Pozdrawiam!
Napisano
jak sam napisałeś - to jest GPS samochodowy - czy da sę coś wgrać? pewno i się da jak znajdziesz mapy, skalibrujesz je, doprowadzisz do odpowiedniego formatu. Ponadto najpierw kupujesz potem pytasz?
Dlatego ktoś wymyslił podział na GPS samochodowy i terenowy że ich odbiorcami są różni ludzie - to trochę tak jak w tym dowcipie profesor może wywozić szambo - szambiasz już raczej profewsora nie zastąpi. Osobiście używam firmy Garmin - typowego terenowca - kupa dostępnych map, konwerterów, nakładek - wgranie mapy to 5 sekund - ale jak się ktoś chce męczyć - mamy demokrację
zdrów
Napisano
dokładnie po to go kupilem, do samochodu.. ale zapytac grzecznie o inne mozliwe funkcji zabawki chyba nie grzech ? wiadomo ze cos co jest stworzone do czegos bedzie lepsze niz cos stworzone do czegos innego ;) mowa o Garmin..
jedni sa jeszcze biednymi studentami wiec szukaja czegos co mozna zastosowac i w samochodzie i w terenie ;))
pozdrawiam
Napisano
knufi - bedąc studentem zarabiałem więcej niż obecnie wiec nie narzekaj.. co do ceny - pamiętaj że przysłowia są mądrością narodu a jedno z nich mówi iż biednego nie stać na kupowanie byle czego. Zresztą używanego Garmina kupisz za 4-5 stówek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie