Skocz do zawartości

Wrocław i okolice

mirek1975

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mirek1975, tak Bogiem a prawdą to we Wrocławiu, gdzie się nie obrócisz to możesz wykrywkę wyjąć i machać. Jedź w stronę Widawy, Rędzina,Psar, i tam na spokojnie pospacerujesz a i coś z pewnością wyskoczy. liha
Napisano
Oj, we Wrocku to ciezko o dobre miejsce do poszukiwan. Znalezc monetkowe pole to czasami lata poszukiwan. Wszystko jest dokladnie przeryte, bunkry od wielu pokolen przekopywane sa co roku... ale jak sie szuka to zawsze sie cos znajdzie. Nie polecam kierunku pn. bo wbrew pozorom trasa na Trzebnice nigdy nie przyniosla nam czegos ciekawego (cwiczylismy temat wieeele razy) Chyba ze pojedziesz dalej, w kierunku wielkopolski. Tam ziemie sa bardziej zyzne.
Napisano
TO prawda co pisze Palacz we Wrocławiu nie ma za duzo towaru jeszcze można dostac łomot od innych poszukiwaczy i pozbyc sie wykrywki słyszalem o takich wypadkach
Napisano
Paku Osiemdziesiąty Osmy,rozwiń myśl,kto ,kogo leje we Wrocławiu.Po trzech latach łażenia po okolicach Wrocka i przypadkowych spotkaniach poszukiawczy,jakoś nie skakaliśmy sobie do pysków".Choć w sumie nigdy nie wiadomo....Pozdro
Napisano
to też ciekawa kronika wydarzeń podejrzanych, przez ponad sześc lat mojego chodzenia nigdy się nie spotkałem z żadną nawet niechęcią ze strony innych poszukiwaczy. A Stroński weź poczytaj przeczytaj choćby pracę J. Solarza Breslau 1945 to może kilka Twoich pytań zaspokoi
Napisano
nie ma za co masz w czym wybierać poza tym http://www.festungbreslau.wroclaw.pl/main.php?target=literatura jeśli nie będziesz mógł tego dostać, to jeśli jesteś studentem to zawsze możesz poczytać w bibliotece na piasku ( drugim dowództwie FB de facto)
  • 1 year later...
Napisano
Przepraszam czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy pomiędzy Wrocławiem a Oleśnicą (w tych wsiach pomiędzy miastami) było coś ciekawego, jest nadal albo np.jakaś potyczka się odbyła???

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie