bielo1 Napisano 8 Czerwiec 2009 Autor Napisano 8 Czerwiec 2009 czy któryś z użytkowników jest w stanie powiedzieć mi co to za odznaczenie? Z góry dziękuję.
szajka Napisano 8 Czerwiec 2009 Napisano 8 Czerwiec 2009 wpinka whw jest cala seria bodajrze 3 ta w kształcie serca okrągła i kwadratowa w tym samym temacie swastyki i lisci debu do znalezienia na necie i bylo to juz nawet na odkrywcy zdrów :)
pmf1 Napisano 8 Czerwiec 2009 Napisano 8 Czerwiec 2009 zobacz na to http://65.160.172.250/medals/m1018.html podobny motyw
raflen Napisano 8 Czerwiec 2009 Napisano 8 Czerwiec 2009 o ile się nie myle to jest to:odznaka z trzeciej wojennej pomocy zimowej,kwesty ulicznej pod hasłem Dzień Wehrmachtu" z 28 i 29 marca 1942r.Kwesta została zorganizowana przez Wechrmacht,NSKOV,NSRKB,DRK i RTBKolekcja z tej zbiórki składa się bodajże z trzech rodzajów odznaczeń
Pytanie
bielo1
czy któryś z użytkowników jest w stanie powiedzieć mi co to za odznaczenie? Z góry dziękuję.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.