azwierzu Napisano 7 Czerwiec 2009 Autor Napisano 7 Czerwiec 2009 bardzo proszę o pomoc w identyfikacji skrzyni od jakiego pojazdu ona może pochodzić?
azwierzu Napisano 7 Czerwiec 2009 Autor Napisano 7 Czerwiec 2009 jedynie jakieś drobne numery brak sygnowań
szym Napisano 7 Czerwiec 2009 Napisano 7 Czerwiec 2009 Skrzynia na 80% miemiecka,na 10% radziecka replika, mam b. podobną od samochodu osobowego BMW z lat trzydziestych (muszę ją odkopać w garażu i sprwadzić) W każdym razie taka sama dzwignia zmiany biegów, łapa wysprzęgnika, gniazdo rozrusznika i wyprowadzenie linki do licznika. Czy na manetce są oznaczenia przełożeń?
azwierzu Napisano 8 Czerwiec 2009 Autor Napisano 8 Czerwiec 2009 co ciekawe to ta skrzynia z tego co mi wiadomo to też pochodzi od jakiegoś samochodu bmw rzecz w tym że po prostu nie wiem od jakiego model i czy aby na 100% to BMW co do lewarka i oznaczeń to postaram się to sprawdzić i napisze jak wygląda ten schemat jeśli oczywiście tam będzie
Pytanie
azwierzu
bardzo proszę o pomoc w identyfikacji skrzyni od jakiego pojazdu ona może pochodzić?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.