esterendensen Napisano 6 Czerwiec 2009 Share Napisano 6 Czerwiec 2009 No a tak przy okazji-jak dałeś mu na imię??! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majorian Napisano 7 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2009 Na imię mu będzie Michał. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 7 Lipiec 2009 Share Napisano 7 Lipiec 2009 Gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majorian Napisano 8 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2009 Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 8 Lipiec 2009 Share Napisano 8 Lipiec 2009 Dołączam się do gratulacji ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filixxx Napisano 8 Lipiec 2009 Share Napisano 8 Lipiec 2009 Nono...Pogratulować... :DSam nie doświadczyłem tego co każdy tatuś, ale jestem ojcem chrzestnym... :P No i bardzo kocham to półtoraroczne maleństwo...Mam w planach, że jak za płodnie swoją kobietę to od razu pokryje swoja kobyłę na której czasem jeżdżę po lasach, źrebak będzie dla małego bądź też małej...Oczywiście nie będę klaczki krył sobą... :PPozdrawiam i jeszcze raz gratuluje...!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 8 Lipiec 2009 Share Napisano 8 Lipiec 2009 Ufff...odetchnąłem ! Jak przeczytałem pierwszą część postu kolegi to papieros mi z ręki wypadł !Na szczęście poniżej było sprostowanie... :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filixxx Napisano 8 Lipiec 2009 Share Napisano 8 Lipiec 2009 Wolałem sprostowanie od razu napisać bo by był niezły temat do żartów ze mnie... Hehee :PRównież pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.