sebBo21 Napisano 31 Maj 2009 Autor Share Napisano 31 Maj 2009 Czyściłem tą szablę wiertarką z szczotką drucianą i oczyściłem ją ,ale osad pozostał w wyżerach.Jak usunąć ten osad zalegający w wyżerach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebBo21 Napisano 31 Maj 2009 Autor Share Napisano 31 Maj 2009 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebBo21 Napisano 31 Maj 2009 Autor Share Napisano 31 Maj 2009 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 31 Maj 2009 Share Napisano 31 Maj 2009 Cześć,wg mnie to wystarczy chyba, że chcesz szpachlować %-)nie ma co dopieszczać i wyciągać z przysłowiowego gówna bata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebBo21 Napisano 31 Maj 2009 Autor Share Napisano 31 Maj 2009 dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 31 Maj 2009 Share Napisano 31 Maj 2009 Nie szpachluj bo to kiepsko wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 31 Maj 2009 Share Napisano 31 Maj 2009 wata stalowa wyciagniesz wzery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz30 Napisano 31 Maj 2009 Share Napisano 31 Maj 2009 witam kolegę jeżeli chcesz doczyścić to potrzebne są:1.włóknina2.płyn do mycia naczyń Ludwik"3.woda4.i dużżżżżżżżżżżżo bardzo cierpliwościpozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 31 Maj 2009 Share Napisano 31 Maj 2009 Mariusz napisał właściwie wszystko w temacie. Jedno co moge dodać to jeszcze troche więcej cierpliwości :)Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz30 Napisano 31 Maj 2009 Share Napisano 31 Maj 2009 ja swoje czyściłem ponad 1,5 miesiąca ale po moglem iść spokojnie na bank napadać linii papilarnych nie było , ale było warto.zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebBo21 Napisano 31 Maj 2009 Autor Share Napisano 31 Maj 2009 wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janmarjjaniec Napisano 7 Czerwiec 2009 Share Napisano 7 Czerwiec 2009 jak chcesz wrzery wyczyscic to polecam piaskarke.mam taka kosztowala mnie 50zl z 4 porcelanowymi dyszami.wystarczy zwykly piasek (zolty taki jak nad morzem lub z lasow sosnowych jeden warunek muisi byc suchy i czysty) a wyczyscisz te wrzerki w 10min do bialutkiej blachy bez szkody dla reszty szabli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Piaskarka jest dobra do czyszczenia przed malowaniem. W wypadku białej broni to za agresywna metoda, zniszczy.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.