Skocz do zawartości

Okolice stanisławowa,Mińska maz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
U mnie w niedzielę też nic,nie licząc dwóch złotówek:D
jedna 1929 druga 1977 no ale to raczej był tylko krótki przystanek a nie wypad w teren.Jutro mam chwile więc gdzieś przy atakuję;)
  • Odpowiedzi 213
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Łochów...wiele ciekawych miejsc niedostępnych,czyli jak w większości zabudowanych:(
Te pozostałe przeorane,ale jak wiesz w takich miejscach zawsze coś wyjdzie,więc warto.Ostatnio byłem tam w tamtym roku w lato i wyszło trochę września...ale nic znaczącego poza tym wyskoczyło kilka monet II RP,wszędobylskie boratynki.
Napisano
hmm a od której strony chodziłeś ? ja już tam byłem i nie narzekam.. tylko że kolega obok trafiał :) chodzi mi teraz o strony jak jedziesz od Łochowa do Węgrowa , tamta trasa, byłeś??
Napisano

Efekt działania jakiegoś BARANA,las koło miejscowości Dębe Wielkie,i takich dołków dokoła Mińska wyorane sporo.Opamiętaj się BARANIE!!!

Napisano
Słuchajcie, jak spotkacie to nauczcie, bo przez takich są problemy tylko:/ i po co tak zostawiać... jak by ciężko było chociaż butem zasypać i nadepnąć..
Napisano
Butem to z 10 min trzeba by było zasypywać,a w koło amo od pepeszy leżało.Ten zasypałem ze względu na amo,reszty nie dotykałem bo jak by mnie ktoś naszedł,to by pomyślał że to moje i trza by się gęsto tłumaczyć.Ech..
  • 4 weeks later...
Napisano
witam ponownie po dłuższej przerwie rzadko sie odzywam bo nie mam neta, co do dołków macie racje to tylko baran zostawia takie rzeczy. U mnie sezon tez rozpoczęty ale kiepskie wyniki bo braki czasu by się gdzies wybrac. Moze jutro cos w Siedlach o wynikac
Napisano
A u mnie też brak czasu,niestety:( na domiar złego padł mi silnik w aucie i nie miałem nawet czym ruszyć w teren.Może w czwartek gdzieś skoczę.

Pozdrawiam!
  • 3 weeks later...
Napisano
witam wszystkich. Początkiem lipca wybieram się w te rejony trochę pokopać, bo w moich okolicach (opolskie) już sporo przekopane i trudno znaleźć jakąś ciekawą miejscówkę. A z tego co czytałem w internecie to dość sporo się działo w tym rejonie więc warto pokopać. Jeśli byłby ktoś chętny na wspólny wypad to proszę o kontakt GG: 10260236
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano
poczekaj na mnie, no u mnie w końcu to to:P
mam do tej wspólnoty jeszcze inny temat więc dzień powinien być udany,
chyba pamiętam jeszcze jak się włącza piszczałkę:]

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie