korkodyl Napisano 29 Maj 2009 Autor Napisano 29 Maj 2009 koledzy z p.s. podpowiedzieli że konstrukcja coltopodobna, może ktoś się pokusi o dokładną identyfikację? z góry dzięki za info.
Kamikadze Napisano 29 Maj 2009 Napisano 29 Maj 2009 Ja osobiście bym nie radził trzymać tego w domu.Miałem identyczny rewolwer,też wykopek,prawie kompletny i odkąd go wyrzuciłem śpię spokojniej.
Luftlander Napisano 29 Maj 2009 Napisano 29 Maj 2009 Smith & Wession M&P Victory model http://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum23/nag2.jpg
nexo Napisano 29 Maj 2009 Napisano 29 Maj 2009 Spokojnie można posiadać coś takiego jak na załączonym obrazku, pistolet Keseru strzelający śrutem dzięki ślepej amunicji 6mm. Konstrukcja ta tak samo posiada wszystkie istotne elementy" i to w pełni sprawne bo fabrycznie nowe. Nie straszcie więc z powodu takiego kawałeczka zardzewiałego złomu, bo szkoda wyrzucać cenne znalezisko.
korkodyl Napisano 29 Maj 2009 Autor Napisano 29 Maj 2009 koledzy z p.s. podpowiedzieli że konstrukcja coltopodobna, może ktoś się pokusi o dokładną identyfikację? z góry dzięki za info.
profos Napisano 29 Maj 2009 Napisano 29 Maj 2009 tak jak podał huk 100 - Smith&Wesson, tylko że model .38/200 British service
Pytanie
korkodyl
koledzy z p.s. podpowiedzieli że konstrukcja coltopodobna, może ktoś się pokusi o dokładną identyfikację? z góry dzięki za info.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.