Skocz do zawartości

Handel na allegro itp. Zakazy!

suchy ss

Rekomendowane odpowiedzi

http://tech.wp.pl/kat,1009785,title,Za-sprzedaz-jakich-przedmiotow-w-sieci-groza-ci-klopoty,wid,11170966,wiadomosc.html

Czy tylko ustawy zakazuja sprzedazy pewnych rzeczy na uakcjach internetowych, czy tez regulaminy wewnetrzne tych stron?zdziwilo mnie ze na Ebay-u nie mozna sprzedawac broni bialej..

suchy ss - dobry artykuł - ile to człowiek sie jeszcze dowie hahaha można iść siedzieć za pianino (paranoja) i wogóle z niektórymi przedmiotami to poprostu masakra :/

jeśli chodzi o zwierzaki i rośliny objęte cites to rozumiem i popieram zapewne jak większość hodowców się z tym liczy, nawet ja i wyrabiałem papiery na skorpiony :/

pozdrawiam

Z tym pianinem to faktycznie przesada, nie wiem jak allegro ale eBay ma mocne obostrzenia co do rzeczy wystawianych na aukcjach i w sklepach internetowych. Są konkretne działy gdzie ludzie siedzą i sprawdzają nawet składy chemiczne, wystawianych używek, parafarmaceutyków.....o fajkach, alko, broni nie wspominam.liha

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie