der_bartosz Napisano 6 Czerwiec 2009 Share Napisano 6 Czerwiec 2009 Kwestia gustu. Według mnie polski fasunek do hełmu w takim stanie nie pasuje, lepiej poszukaj sobie starej skórki niemieckiej nadgryzionej przez czas i coś takiego włóż. Ale to jest tylko moje zdanie. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 7 Czerwiec 2009 Share Napisano 7 Czerwiec 2009 Kamikadze Podaj te wymiary podpinki, bo nie mogę do Ciebie wysłać priva. Cały czas jest jakiś błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikadze Napisano 7 Czerwiec 2009 Share Napisano 7 Czerwiec 2009 WitamBłąd wyskakuje bo długo nie zaglądałem do skrzynki mailowej i skasowali mi konto.Rysunki znalazłem w necie.Strony nie pamiętam,ale zapisałem je sobie na dysk.Były też wymiary szelek szturmowych,pasa głównego i jeszcze czgoś tam.Nie znalazłem tylko wymiarów klamerki od podpinki.1) pasek krótki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikadze Napisano 7 Czerwiec 2009 Share Napisano 7 Czerwiec 2009 2) pasek długi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikadze Napisano 7 Czerwiec 2009 Share Napisano 7 Czerwiec 2009 3) knopikPozdrawiamKamikadze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragon125 Napisano 7 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2009 Jeszcze takie małe pytanko,moze smieszne ale nie wiem za bardzo jak to zrobic,nity sa aluminiowe wiec wypadało by je jakos zamaskowac,zeby zlewaly sie z resztą.Jak to zrobic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 O które nity ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Dzięki Kamikadze za rysunki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragon125 Napisano 8 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2009 O te biale wdoczne na zdejciu powyzej;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragon125 Napisano 8 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2009 O te od zewnątrz aluminiowe bo jak widac niezabardzo komponuja sie z resztą hełmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Jeżeli będziesz malował hełm to myślę że nie ma problemu. Jeżeli nie, no cóż to aluminium, nie zestarzejesz tego tak jak stali. pozostaje moim zdaniem przybrudzenie ich farbą, swojej roboty na kolor podobny do hełmu. Innego sposobu nie widze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragon125 Napisano 8 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Nie będę własnie malował,poradzono mi zeby zachowac go w tamim stanie w jakim jest.Spróbuje moze maznac je np czarna i lekko przytrzec papierem ladniej bedzie raczej wyglądało niz takie świecące się;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.