ja20 Napisano 23 Maj 2009 Autor Share Napisano 23 Maj 2009 Będzie może ktoś na tej imprezie?Może jakaś integracja?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 23 Maj 2009 Autor Share Napisano 23 Maj 2009 16.00 - Start marszu Świadomych Zmian19.00 - Free Hemp festival22.00 - After Party Kluby08.00 - Zjazd do zajezdni08.00/25/05/2009r. - Masa krytyczna udrażnia informacje.Witryny Widoczne:www.spliff.plwww.mwk09.wolnekonopie.plwww.wolnekonopie.plSCENA REAGGAE, HIPHOP1. Bilon, Wilku, Żary z Hemp Gru - Warszawa2. Junior Stress, King Stress, Natty B, Dj OK, Ras Sepomatik, Silver Dread jako Love Sen C Music - Lublin3. Liroy i DanceHall Queen and Kings - Warszawa4. Grubson , Milowy , Bu , Jot - jako 3ODA KRU , Bzzzzt SS, Skorup , ToTenTon , Zdolne Przedmieście(UZG ,LU, ALIEN), Ruderaliz - Śląsk5. Klon Gibbson Spliffton, KaCeZet, RastaManiek, Sensimillious z Soundz of Freedom - Warszawa6, Mikael, BaloMan, Korek- Rainbow Hi Fi / Jah Killers Sound System - Śląsk7. Gwoździu selekta, Pietjah, Ragapapa aka. Sebafari z Selekta Sound System - Warszawa8. Malik z Single Dread Sound System - Warszawa9. Rasta Maniek oraz Fotoz z jako Jasna Liryka -Warszawa10. Marcin Tkaczyk, Milek, Mario, Andrzej, Bzyq, Leszek, Kasia, Czlowiek Gawron - Pali Się11. Benjahmin z Ushat Sound SystemSCENA JUNGLE,DNB1. Kwazar - Warszawa2. Sound Fellaz3. Green Jesus - Warszawa4. NAME ( AD/HD ) - Warszawa5. MC MIKEE - KrakówLawety oraz artyści na MWK 2009:1. Laweta WOLNE KONOPIEMilowyGrubsonRuderalizMajkelToTenTonBUJOTBzzzz SSZdolne Przedmieście2. Laweta HEMP LOBBYSELEKTA SOUND SYSTEMSOUNDZ OF FREEDOMJASNA LIRYKAKOREKMIKAELBALOMANBENJHAMIN3. Laweta TRAWKA GRUPALOVE SEN-C MUSIC4. laweta Otwarta PestkaSOUND FELLASGREEN JESUSKWAZARNAME / AD!HD /MC MIKE5. Laweta DANCEHALLLIROY6. Laweta HEMP ARMYHEMP GRU + HEMP ARMII7. Laweta PALI SIĘPALI SIĘ - Żywa orkiestra!8. Inne pojazdy i efekty specjalne To jest moja propozycja spotkania, na imprezie masowej", nie nakłaniam nikogo do spożywania, nie wypowiadam się za legalizacją ani przeciw.Wiem że temat może wywołać drażliwą dyskusje, a tego bym nie chciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Maj 2009 Share Napisano 23 Maj 2009 Sadzić, palić, zalegalizować! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.