ja20 Napisano 23 Maj 2009 Autor Napisano 23 Maj 2009 Będzie może ktoś na tej imprezie?Może jakaś integracja??
ja20 Napisano 23 Maj 2009 Autor Napisano 23 Maj 2009 16.00 - Start marszu Świadomych Zmian19.00 - Free Hemp festival22.00 - After Party Kluby08.00 - Zjazd do zajezdni08.00/25/05/2009r. - Masa krytyczna udrażnia informacje.Witryny Widoczne:www.spliff.plwww.mwk09.wolnekonopie.plwww.wolnekonopie.plSCENA REAGGAE, HIPHOP1. Bilon, Wilku, Żary z Hemp Gru - Warszawa2. Junior Stress, King Stress, Natty B, Dj OK, Ras Sepomatik, Silver Dread jako Love Sen C Music - Lublin3. Liroy i DanceHall Queen and Kings - Warszawa4. Grubson , Milowy , Bu , Jot - jako 3ODA KRU , Bzzzzt SS, Skorup , ToTenTon , Zdolne Przedmieście(UZG ,LU, ALIEN), Ruderaliz - Śląsk5. Klon Gibbson Spliffton, KaCeZet, RastaManiek, Sensimillious z Soundz of Freedom - Warszawa6, Mikael, BaloMan, Korek- Rainbow Hi Fi / Jah Killers Sound System - Śląsk7. Gwoździu selekta, Pietjah, Ragapapa aka. Sebafari z Selekta Sound System - Warszawa8. Malik z Single Dread Sound System - Warszawa9. Rasta Maniek oraz Fotoz z jako Jasna Liryka -Warszawa10. Marcin Tkaczyk, Milek, Mario, Andrzej, Bzyq, Leszek, Kasia, Czlowiek Gawron - Pali Się11. Benjahmin z Ushat Sound SystemSCENA JUNGLE,DNB1. Kwazar - Warszawa2. Sound Fellaz3. Green Jesus - Warszawa4. NAME ( AD/HD ) - Warszawa5. MC MIKEE - KrakówLawety oraz artyści na MWK 2009:1. Laweta WOLNE KONOPIEMilowyGrubsonRuderalizMajkelToTenTonBUJOTBzzzz SSZdolne Przedmieście2. Laweta HEMP LOBBYSELEKTA SOUND SYSTEMSOUNDZ OF FREEDOMJASNA LIRYKAKOREKMIKAELBALOMANBENJHAMIN3. Laweta TRAWKA GRUPALOVE SEN-C MUSIC4. laweta Otwarta PestkaSOUND FELLASGREEN JESUSKWAZARNAME / AD!HD /MC MIKE5. Laweta DANCEHALLLIROY6. Laweta HEMP ARMYHEMP GRU + HEMP ARMII7. Laweta PALI SIĘPALI SIĘ - Żywa orkiestra!8. Inne pojazdy i efekty specjalne To jest moja propozycja spotkania, na imprezie masowej", nie nakłaniam nikogo do spożywania, nie wypowiadam się za legalizacją ani przeciw.Wiem że temat może wywołać drażliwą dyskusje, a tego bym nie chciał.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.