Zwierzu Napisano 19 Maj 2009 Autor Share Napisano 19 Maj 2009 http://wiadomosci.onet.pl/1973706,16,item.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrykheya26 Napisano 19 Maj 2009 Share Napisano 19 Maj 2009 Ewolucja to bardzo kontrowersyjny temat skoro pochodzimy od małpy to dlaczego one zatrzymały się w pewnym momencie w ewolucji i co do tego ma lemur? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRASNALEK Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 Poruszyłeś dobry temat. Cała sprawa polega na zaistnieniu.Czy wiedziałbyś o istnieniu jakiegoś tam profesorka albo doktorka o takim czy innym nazwisku ? A tak prawie cały świat się dowiedział że ktoś taki istnieje, to raz a drugi powód to kasa która popłyyynie na badania i tak można przetrwać do emeryturki i przejść do historii. A lemur ? Każdy inny zwierz byłby dobry do dopasowania, na zasadzie że syrenka to też mercedes bo ma silnik i koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rokers Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 Brakujący element ewolucji - http://www.demotywatory.pl/komentarze/2066#komentarze :D Coś w tym jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 wiele takich słynnych czaszek i szkieletów było fałszerstwami. ale czy to nie dziwne że znaleziono tylko jedno takie ogniwo a nie tysiące? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 Nie pochodzimy od małpy... Tylko mamy wspólnych przodków... Tylko pismaki rozniosły to w ten sposób dalej... A mogli uważać na biologi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 O kurcze!!! a ja żyłem do dziś w pomroczności" co prawda jasnej" i uważałem że, fazą przejściową był członek WKP/b/ i PZPR.Pozdrawiam.GW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.