ZUBIKED Napisano 17 Maj 2009 Autor Share Napisano 17 Maj 2009 Tuba jest ucieta prawie w polowieale ciesze sie z tego co zostało.Tylko jak ją wyczyścić i czym by nie uszkodzić bardziejMateriał to tektura emaliowana ( chyba ) w środku warstwa bakielitu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 17 Maj 2009 Autor Share Napisano 17 Maj 2009 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 Ja swoje tuby myłem szczotką + woda z mydłem. Oczywiście omijając papierowe wlepki. Później zostaw na słońcu do wyschnięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 22 Maj 2009 Autor Share Napisano 22 Maj 2009 dzięki !!! A jakoś konserwowałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 22 Maj 2009 Share Napisano 22 Maj 2009 witam ZUbiked masz tu link i poczytaj sobie o papirku http://konserwacjapapieru.blox.pl/htmlza 2 tygodnie kopniem co nie co kołomnie koło rzeczki.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 22 Maj 2009 Share Napisano 22 Maj 2009 Nie konserwowałem w żaden sposób. Stoją sobie w garażu kilka lat i mają się dobrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.