Wyro Napisano 13 Maj 2009 Autor Napisano 13 Maj 2009 Szkoła wydziałowa. Muuncheimer Młodszy. Z tego co czytałem tu i w necie to Królestwo Kongresowe i guzik szkolny. Ale z takim wińcem i takimi sygnaturami na rewersie jeszcze nie znalazłem. Może ma ktos katalog dokładny Mounchaimera. jak to szkoła? Jakie lata guzika?
Wyro Napisano 13 Maj 2009 Autor Napisano 13 Maj 2009 Guziczek mały, płaski, ale z sygnaturką. FEIN SM i kłosy, wieniec, sami zobaczycie. ID
Wyro Napisano 13 Maj 2009 Autor Napisano 13 Maj 2009 A to lew:) Duży łeb. Jakby pozłacany". Brak sygnatury. Z tyłu zaczep (ułamany). ID
Wyro Napisano 13 Maj 2009 Autor Napisano 13 Maj 2009 To jest myślicie spinka od mankietu? Chyba nie, bo dziwne ta wahadełkowe druciki, za mało stabilne na spinkę. Ale... ID
Wyro Napisano 13 Maj 2009 Autor Napisano 13 Maj 2009 Rev. Inne fanty sam sobie zidentyfikowałem. Za te wyżej dzięki Wam z góry za pomoc!!!!!!!!!Laik, ale się uczy - Wyro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.