mario69 Napisano 11 Maj 2009 Autor Share Napisano 11 Maj 2009 Czy ktoś juz czytał? Proszę o opinię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 12 Maj 2009 Share Napisano 12 Maj 2009 to nowka sztuka wydawnicza, od 30 kwietnia tego roku dopiero dostepna. Ja juz na nią czekam, pewnie za tydzien bede mogl cos o niej napisac o ile twoje pytanie bedzie jeszcze aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario69 Napisano 12 Maj 2009 Autor Share Napisano 12 Maj 2009 Szczerze mówiąc sparzyłem się ostatnio na kilku pozycjach, więc jeśli mi się nie śpieszy to chętnie poczytam fachowe opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 6 Czerwiec 2009 Share Napisano 6 Czerwiec 2009 Takie same wrażenia jak poprzednik - słabe, mało walki. Ponad to krótkie i chyba nie warte tych 27zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario69 Napisano 28 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2009 Dziękuje bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.