Jacoob Napisano 21 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2009 http://www.youtube.com/watch?v=wcsqL1WHC3g&feature=channel_page jak ktoś ma czas i chęć może zajrzeć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati$ Napisano 21 Sierpień 2009 Share Napisano 21 Sierpień 2009 Ocenianie wyłączone" boimy się krytyki ? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacoob Napisano 21 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2009 Po prostu wyłączyłem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakofako Napisano 21 Sierpień 2009 Share Napisano 21 Sierpień 2009 Montaż ok... reszta...taka sobie,ale wiadomo,że na błędach człowiek się uczy...mimo wszystko jestem na TAK ! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacoob Napisano 21 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2009 jakofako ty idź na jury do jakiegoś show : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 22 Sierpień 2009 Share Napisano 22 Sierpień 2009 Bardzo fajnie zmontowane, rzecz jasna, czepiam się: mało aktorów, graficznie i stylistycznie słabo :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacoob Napisano 17 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2009 Jakby ktoś chciał to usunąłem wszystko tamto i wstawiłem te dwa http://www.youtube.com/watch?v=bpuFJrHY5HM&feature=channelihttp://www.youtube.com/watch?v=r4Yk-1UkXJ8&feature=channelPozdrawiam! ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 20 Wrzesień 2009 Share Napisano 20 Wrzesień 2009 No dobra zwiastun już jest, a film kiedy, bo chyba pójdę do kina na premierę :P pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hOOpOe Napisano 21 Wrzesień 2009 Share Napisano 21 Wrzesień 2009 Dużo motywów w tym jest z trailera apomnianego żołnierza", bieganie ze skrzynką, egzekucja. W ogóle to widzę, że fabuła jest skoncentrowana wokół tej skrzyni. To pewnie oddział SS który transportuje skarb piratów dla Hitlera. Mistrz skradania przebiegający w drugim filmiku dwa metry za Niemcem" był rozbrajający. Ten gość rzucający granatem na początku pierwszego celował chyba w lecącego gołębia. I te dorysowane ognie wystrzałów skierowane w innym kierunku niż lufa :) Ogólnie dobra komedia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacoob Napisano 21 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2009 Wiem że wygląda to może podobnie, jednak wcale nie chciałem żeby tak to wyglądało,no cóż tak to już jest jak jest się typowym amatorem i nie ma się ludzi i kasy tylko wszystko robi samemu. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.