knufi Napisano 9 Maj 2009 Autor Napisano 9 Maj 2009 Witam wpadł mi w ręce taki nożyk, i moje pytanie jest takieIle idzie za te maleństwo dać by nie przepłacić? Przydało by się w szufladzie jako ciekawostka :) I czy bicia są jakieś takie pospolitsze czy coś ciekawszego?pozdrawiam
knufi Napisano 9 Maj 2009 Autor Napisano 9 Maj 2009 Witam wpadł mi w ręce taki nożyk, i moje pytanie jest takieIle idzie za te maleństwo dać by nie przepłacić? Przydało by się w szufladzie jako ciekawostka :) I czy bicia są jakieś takie pospolitsze czy coś ciekawszego?pozdrawiam
festunguben Napisano 10 Maj 2009 Napisano 10 Maj 2009 Kantynowy nóż LW. Bicia pospolite jeżeli chodzi o LW. Nie dał bym więcej niż 20pln'ów. Chyba, że był bym fanatycznie nastawiony wtedy popłynął bym na 30 max ;)))YOuł!
Pytanie
knufi
Witam wpadł mi w ręce taki nożyk, i moje pytanie jest takie
Ile idzie za te maleństwo dać by nie przepłacić? Przydało by się w szufladzie jako ciekawostka :) I czy bicia są jakieś takie pospolitsze czy coś ciekawszego?
pozdrawiam
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.