pawelprzerosl17 Napisano 6 Maj 2009 Autor Share Napisano 6 Maj 2009 Witam wszystkich prosze o rade jak naprawić urwany zarrzask bagnetu, podczas odkręcania śruba sie ukręciła i teraz płacze nad tym co sie stało prosze o ratunek :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gudek82 Napisano 6 Maj 2009 Share Napisano 6 Maj 2009 kolego moim zdaniem masz dwa wyjścia albo wykrętaki do urwanych śrub ( do kupienia na portalach aukcyjnych ), albo wiertarka ostre wiertło i rozwiercić, nic innego nie przychodzi mi do głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelprzerosl17 Napisano 6 Maj 2009 Autor Share Napisano 6 Maj 2009 I co później dalej? dospawać śrubę do zatrzasku i skręcic z nakrętką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 Witam!Kolejny przykład siłowej konserwacji broni białej... Szukaj do kupienia samego zatrzasku. W sumie nie wiem jak teraz, ale kiedyś można było coś takiego złapać na giełdach, czy sławetnym magincznym allegro.pl.Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelprzerosl17 Napisano 13 Maj 2009 Autor Share Napisano 13 Maj 2009 Może ty masz taki zatrzask na sprzedanie? bo u mnie giełd staroci niema niestet7y a z allegro tez na bierząco nie jestem wiec moze mi cos umknąć nawet jeśli będzie. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.