plischke Napisano 5 Maj 2009 Autor Share Napisano 5 Maj 2009 Witam serdecznie . Poszukuje chetnych do wspolnych wypadow na terenie poludniowej Anglii.Mam nadzieje ,ze nie jestem tu sam! Dajcie znac! Moja lokalizacja Chigwell,Essex,Pn.-Wsch.LONDYN Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VanWorden Napisano 23 Maj 2009 Share Napisano 23 Maj 2009 Cześć plischke:)Nie jesteś sam - mamy własne forum dla polskich poszukiwaczy w UK i regularne wypady w teren. Zerknij tu: http://www.thesaurus.com.pl/forum/index.php?c=28I daj znać skąd dokładnie jesteś.PozdrawiamVW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VanWorden Napisano 5 Czerwiec 2009 Share Napisano 5 Czerwiec 2009 W najbliższą niedzielę spotykamy się w Crockham Hill w Kencie. Teren poszukiwawczy to pola przez które przechodzi rzymska droga w pobliżu willi z okresu, oraz saksońskich i celtyckich osad także powinno być ciekawie:) Zapraszamy wszystkich zainteresowanych.PozdrawiamVW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cola1122 Napisano 6 Czerwiec 2009 Share Napisano 6 Czerwiec 2009 teren rewelacja ale troche za daleko ,daj znac jak byscie jechali bardziej na polnoc pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VanWorden Napisano 6 Czerwiec 2009 Share Napisano 6 Czerwiec 2009 cola1122 - skorzystaj z linku wyżej i poznaj kolegów:)Bardzo często jeździmy na północ. Jeśli masz jakiś ciekawy pomysł to tym bardziej;)PozdrawiamVW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 6 Czerwiec 2009 Share Napisano 6 Czerwiec 2009 Witam !Bywacie może w okolicach Dorset ?Pozdro z Bournemouth ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VanWorden Napisano 6 Czerwiec 2009 Share Napisano 6 Czerwiec 2009 Jasne, to tylko rzut beretem:) Daj znać na naszym forum i się umówimy jakoś bo tu mam jakieś problemy z wysyłaniem wiadomości na PW.PozdrawiamVW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stangret Napisano 6 Czerwiec 2009 Share Napisano 6 Czerwiec 2009 Dorset, Bovington... Piękne miejsca.Ostatnio byłem w Portsmouth na plaży z wykrywką. Porażka.Port super.A byłbym zapomniał. Na plaży dwa pociski 30 mm. Normalnie jak w Polsce.pozdrawiamstangret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 7 Czerwiec 2009 Share Napisano 7 Czerwiec 2009 U mnie plaże bogate-zapraszam (szczególnie w gorące weekendy jest co zbierać) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominml Napisano 2 Luty 2014 Share Napisano 2 Luty 2014 Witam, na kilka tygodni zawitałem do Londynu ale z piszczałką ma się rozumieć:) Jeżeli któryś z kolegów ma czas i chęci to z wielką przyjemnością pokopał bym pierwszy raz na wyspach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VanWorden Napisano 3 Luty 2014 Share Napisano 3 Luty 2014 Nie będę dublował tematów, więc wklejam info w tym wątku.Zapisy do klubu polskich poszukiwaczy na Wyspach na rok 2014 już otwarte:http://www.thesaurus.com.pl/forum/viewtopic.php?t=9540W tym roku przyjmujemy też ludzi spoza Wysp. Szczegóły w linku. PozdrawiamVW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominml Napisano 19 Luty 2014 Share Napisano 19 Luty 2014 Nadal czekam...gdyby ktoś z okolic miał ochotę na wspólny wypad. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.