mlodyx81 Napisano 3 Maj 2009 Autor Napisano 3 Maj 2009 Co to jest??? Jak na swoje gabaryty jest dość ciężkie.Nie brałem się za czyszczenie bo niewiem co to.
Pablo.wpl Napisano 3 Maj 2009 Napisano 3 Maj 2009 Może to też być kawałek ozdoby. troszeczkę wyczyść ten przedmiot to będzie wiadomo z czym mamy do czynienia
mlodyx81 Napisano 3 Maj 2009 Autor Napisano 3 Maj 2009 raczej wygląda to na pocisk ale spróbuje wyczyścić.Dzięki za odp
festunguben Napisano 3 Maj 2009 Napisano 3 Maj 2009 Jasne że POCISK! Widać pierścień wiodący. K... że ludzie takie rzeczy do chaty ciągną... Pozbądź się jak najszybciej tego gówna, zanim trzeba będzie szykować nową kwaterę na cmentarzu!!!
mlodyx81 Napisano 3 Maj 2009 Autor Napisano 3 Maj 2009 Co to jest??? Jak na swoje gabaryty jest dość ciężkie.Nie brałem się za czyszczenie bo niewiem co to.
Pytanie
mlodyx81
Co to jest??? Jak na swoje gabaryty jest dość ciężkie.Nie brałem się za czyszczenie bo niewiem co to.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.