zabi Napisano 1 Maj 2009 Autor Share Napisano 1 Maj 2009 Witam!Czyścić tą kopiejke czy zostawić ją tak jak jest? Moczyłem ją 3 tyg w oliwce.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabi Napisano 1 Maj 2009 Autor Share Napisano 1 Maj 2009 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabi Napisano 1 Maj 2009 Autor Share Napisano 1 Maj 2009 3Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cohete9 Napisano 1 Maj 2009 Share Napisano 1 Maj 2009 ja bym ją taką zostawiła :) Chyba, że masz taką drugą, albo jest duże prawdopodobieństwo, że taką drugą zdobędziesz to wtedy oże byłabym skłonna do lekkiego odczyszcenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik3 Napisano 1 Maj 2009 Share Napisano 1 Maj 2009 ja na Twoim miejscu nic bym nie poprawiał, ewentualnie możesz ją jeszcze wrzucić do oliwki ale to już raczej nic jej nie pomożepzdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 1 Maj 2009 Share Napisano 1 Maj 2009 wg mnie taka jest ok. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 2 Maj 2009 Share Napisano 2 Maj 2009 Co to czyścicic, przecież I klasy z niej nie zrobisz. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurkow Napisano 2 Maj 2009 Share Napisano 2 Maj 2009 Ja bym już nic nie robił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.