werewolf Napisano 1 Maj 2009 Autor Share Napisano 1 Maj 2009 witamczy pokrywaczka z napisem everrip kondome" i literami d.g.v. to od niemieckich prezerwatyw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mediasor Napisano 1 Maj 2009 Share Napisano 1 Maj 2009 Ja Wol :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 2 Maj 2009 Share Napisano 2 Maj 2009 Niemiaszki unimilali sobie życie hehe.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werewolf Napisano 2 Maj 2009 Autor Share Napisano 2 Maj 2009 hehe bezpieczeństwo przede wszystkim ;)zaskoczyły mnie tylko te angielskie napisy .. neverrip :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kof Napisano 3 Maj 2009 Share Napisano 3 Maj 2009 Neverrip-nigdy nie pękające.Prędzej serce ci pęknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werewolf Napisano 3 Maj 2009 Autor Share Napisano 3 Maj 2009 ma ktoś drugą część tego pudełeczka?czy to mogło być to?bo znalazłem te cześci obok siebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werewolf Napisano 3 Maj 2009 Autor Share Napisano 3 Maj 2009 2:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werewolf Napisano 3 Maj 2009 Autor Share Napisano 3 Maj 2009 może ktoś przerobił opakowanie na solniczkę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 3 Maj 2009 Share Napisano 3 Maj 2009 U mnie w okolicy podczas prac wydobywczych samolotu me. bf-109, znaleziono prezerwatywy we wnętrzu wraku, ludzie byli zaskoczeni.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.