zebu74 Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 zauważyłem,że łodzie desantowe są głównie metalowe a ta jest drewniana,czort wie czy wogóle wojskowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzes0 Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 Wszystko ładne :P tylko to co ty znalazłeś to ja kolego znajduje bez wykrywacza:p pracuj dalej a będą efekty:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 1 Maj 2009 Share Napisano 1 Maj 2009 pewnie nic odkrywczego ale na burtach łodzi są uchwyty do szybkiego przenoszenia jej przez kilkuosobową załogę...na moje to przemawia to za wykorzystaniem wojskowym:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 1 Maj 2009 Share Napisano 1 Maj 2009 Stoi i marnieje, może zdało by się zrobic coś z nią? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.