sebson Napisano 29 Kwiecień 2009 Autor Napisano 29 Kwiecień 2009 Witam wszystkich poszukiwaczy od nie dawna jestem szczęśliwym posiadaczem proximy jak narazie spisuje się ok w lipcu szykuje mi się wyjazd do włoch ciekaw jestem jak rutus spisuje sie na plaży a z tego co słyszałem włoskie plaże są z powulkanicznego piasku i pełne są minerałów Pozdrawiam i dzięki za każdom odpowiedz.
sebson Napisano 29 Kwiecień 2009 Autor Napisano 29 Kwiecień 2009 Wygląda na to że będe pierwszy no trudno napewno podziele się wrażeniami
woytas Napisano 29 Kwiecień 2009 Napisano 29 Kwiecień 2009 jesli Cie nie zwina :)Podziel sie - ale podobno jest zakaz szukania gdziekolwiek - pytalem i nikt nie udzielil konkretnej odpowiedzi
albertus32 Napisano 29 Kwiecień 2009 Napisano 29 Kwiecień 2009 z moich doswiadczen na plazy< mieszkam w miejscowosci nadmorskiej> wynika jedno- nastaw grunt na fabryczny i ganiaj, gdy tego nie zrobisz bedziesz kopal i kopal i nic, po tobie zostana tylko dołki...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.