Kubaz Napisano 26 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Witam!Czy ktoś z forumowiczów posiada, albo ma dostęp do chociaż jednej z dwóch niemieckich książek historycznych opisujących jednostki Wehrmachtu:Geschichte der Hirschberger Jäger 1920-1945" Bernarda Kranza lubSchlesische Infanterie"??Potrzebuję Ordre de Bataille 83. Infanterie-Regiment na 1 września 1939 r. do pracy magisterskiej.. Znalazłem je częściowo w internecie, ale przydałby się jakiś punkt odniesienia w postaci drukowanej pracy naukowej :) Pozdrawiam!!Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wm Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Sprobuj napisac do Kameradenschaft z tego co wiem to chyba w tym roku jeszcze działaja, przynajmniej w zeszłym znajomy pisał to mu odpowiedzieli, ja mam tylko fragment dotyczący 45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ten pan Napisano 6 Maj 2009 Share Napisano 6 Maj 2009 Ja mam ten z 1939 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.