Skocz do zawartości

moje trafienia belba

belba

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mam dwie wykrywki tak jak mówią na wszelki wypadek to i ksiądz k.... noś :]:]Coraz trudniej o ciekawe fanty dzisiaj zrobiliśmy 300 km po trochę złomy i ten guzik z trójką.pozdrawiam i życzę Rzymskiego skarbu.
  • Odpowiedzi 161
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
e... tam zaraz (pojedyncza od zarazy) skarbu , ja Belba mysle o 1-nej sztuce hehehe . masz racje nabiegac to sie trzeba by trafic cos ciekawego , ale ja generalnie sie nie nudze mam swoje samoloty :)
pozdro.amsel44:)
Napisano

witam kolego belba, powiedz mi, czy coś dowiedziałeś się na temat klamerki w lewej kolumnie na samym dole (taka wyokrąglona), znalazłem taką w ciekawych okolicznościach i chodzi mi o jej datowanie, ale skoro 2 taka się trafia to pewnie polulares, pozdr!

Napisano
zdjątko wypożyczyłem dla zadania pytania, i aby ono nikogo nie zmyliło, ale sam też mam niezłe trafienia...
Napisano
sorry, teraz zauważyłem kilka postów niżej jest odpowiedź. Pozostaje jedynie datowanie fanta - dla expertów
Napisano
pmf1. to chyba dość popularna klamerka do zapinania but. a z jakiego okresu pochodzi trudno mi powiedzieć nie interesowałem się tym za mocno pozdrawiam Belba
Napisano
Guzik wyszedł w nie przebytych chaszczach Tannenbergu był taki zamysł że to Prusak ale i tak ciekawy fant. dziki za identyfikację.
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie